Olcsó szállás ajánlatok

Egy éjszaka egerben (Eger)

Nagylányom az egri főiskolára jelentkezett, ezért az interneten kerestünk szállást a felvételit megelőző napra egy éjszakára. Szerettünk volna odautazni előbb hogy frissen és kipihenten mehessen a felvételi vizsgára.

Nagylányom az egri főiskolára jelentkezett, ezért az interneten kerestünk szállást a felvételit megelőző napra egy éjszakára. Szerettünk volna odautazni előbb hogy frissen és kipihenten mehessen a felvételi vizsgára.Igy elmondhatom, hogy véletlenül akadtunk erre a szálláshelyre, mely minden igényünket kielégítette.Az egri vár lábánál a Dobó utcában van az aparmannház, kellemes hangulatos helyen.

 

A fárasztó utazás után nagyon jól esett, hogy a személyzet nagyon kedvesen és készségesen fogadott minket. Miután megérkeztünk lepakoltunk és felmentünk megnézni a várat.
Utoljára akkkor voltam itt, amikor a középiskolában itt töltöttük az osztálykirándulásunkat. Sajnos nem maradt időnk mindent megnézni, mert 6-ig lehetett csak bemenni a tárlatokra. Kénytelenek voltunk borkostolót keresni!!::))),de sajnos /valószínúleg helyismeretünk hiányában nem volt túl nagy a választék/
Visszamentünk az apartmanunkba, nagyon szép, tiszta, kellemes hely,és ami nagyon fontos hogy kényelmes ágyak vannak így másnap reggel kipihenten ébredtünk.A szobához járt reggeli is,amit az általunk kért időpontban szervroztak.Nagyon izlésesen tálalták bőséges volt, többféle és finom. Legszivesebben maradtunk volna még egy pár napig,elhatároztuk,hogy ha legközelebb megyünk /júliusban/ feltétlenül itt fogunk megszállni!!/
 http://www.hungaryrooms.com/index.php?mid=68&h_id=521

Offi Ház Hotel - Eger, András

Offi Ház Hotel - EgerEger központjában, a Dobó tér sarkán, a vár alatt van - ennél jobb helyen hotel nem lehet. tovább »

Egri kirándulásunk, Renáta

Egri kirándulásunkNéhány nap Egerben tovább »

Egerszalók, Laskó-patak völgyének borban és termálvízben gazdag falva, Renáta

Egerszalók - Egertől délre, mindössze 6 km-re, a Laskó-patak völgyében fekszik Egerszalók. A csodálatos környezetben elterülő település természeti értékeivel, híres boraival, búcsújával, lankás dombjaival, gyógyerejű hőforrásával várja vendégeit. tovább »

Eger és látnivalói, Admin

Eger és látnivalóiEger a legszebb barokk városok egyike. Évszázados építészeti emlékeinek, egyházi kincseinek, borkultúrájának, gyógyfürdőjének, valamint a kulturális rendezvényeinek köszönhetően Észak-Magyarország legjelentősebb idegenforgalmi központja. tovább »

A szebbik nem városa, Renáta

A cím kissé talán elgondolkodtató hisz mi alapján lehet egy várost a nőknek, avagy a férfiaknak tulajdonítani? A válasz nagyon egyszerű, hisz ha Egert említjük általában két dolog az, ami biztosan eszünkbe fog jutni. Mindenekelőtt a híres török ellen folytatott tusa részletét megörökítő, Egri nők című festmény, másodsorban pedig az ősi nedűt árasztó Szépasszonyvölgy, az egri bikavér bölcsője. Beláthatjuk, hogy majdnem minden, ami fontos Egerben, az a hölgyekkel hozhatjuk kapcsolatba. Különben is, egy olyan szép belvárossal, és a várost környező vidékkel rendelkező település, mint Eger, csakis nőnemű lehet. tovább »

Szállásajánlatok Eger |  Hotel Eger |  Apartman Eger |  Vendéglátóhelyek Eger

Hozzászólások

Nem található hozzászólás.

Szállás Eger és környékén

Vendégház - Andornaktálya
3000 Ft/fő/éj - től

Andornaktálya Eger városától alig 200 m-re fekszik. Gyakorlatilag a két település összeépült. Előnyösen keveredik a kertvárosi jelleg a falusias környezettel. Az... Tudjon meg többet!

Szállás Andornaktálya - Vendégház adatlapja

4200 Ft/fő/éj - től
-5%

Egész évben várjuk a vendégeket a HALÁSZ VENDÉGHÁZBAN, ahol nyugodt körülmények között pihenhet. Vendégházunk Demjén központi részén található, élelmiszer... Tudjon meg többet!

Szállás Demjén - Halász Vendégház adatlapja

-5%

Ha Ön egy csendes nyugodt környezetre vágyik, közel a fürdőhöz, akkor ne keressen tovább. Jöjjön Demjénbe a Pásti Vendégházba, ahol családjával, barátaival egy... Tudjon meg többet!

Szállás Demjén - Pásti Vendégház adatlapja

A Cecey Vendégház Egerben, a vár mögötti csendes kertvárosi övezetben,a történelmi belváros, Termálfürdő és az uszoda közelében található. A belváros közelsége... Tudjon meg többet!

Szállás Eger - Cecey Vendégház - Apartman adatlapja