Olcsó szállás ajánlatok

Online térkép

Segítség a térkép használatához:

A térképen kis jelölők jelzik az egyes szálláshelyeket. Az egér gombját nyomva tartva lehet a térképet mozgatni, a szálláshelyek alapadatait pedig az egérmutatónak a jelölő felett tartásával lehet megtekinteni. Kérjük használja a Nagyítás, Kicsinyítés funkciókat a könnyebb navigálás érdekében.

Szállások szűkítése ár szerint

Vendéglátók, szolgáltatások szűkítése

Szállásajánlatok Badacsony |  Hotel Badacsony |  Apartman Badacsony

Olvasson néhány útleírást, élménybeszámolót Badacsony és környékéről

Fonyódi séták, Admin

A fonyódi séták kiindulópontja a város központjában található vasútállomás. Az épület falán található a Kaposvár-Fonyód vasútvonal 1896-os indításának emlékére a 100. évfordulón állított tábla. A vasúti közlekedés Kaposvár és Fonyód között 1896. július 15-én indult meg s hozta magával a fürdőélet fellendülését, ekkor épült meg a vasútállomás épülete is, amit azóta lebontottak. tovább »

Badacsony, Nogamstar

Badacsony a balatoni régió leghíresebb szőlőhegye. Itt terem az a szőlő, amelyből a Badacsonyi Szürkebarát és a Kéknyelű készül. tovább »

Badacsony látnivalói, Renáta

Badacsony látnivalóiA turista útja a kikötőből vagy a vasúti megállótól a Római utca felé halad, melyen nyugat felé (balra) fordulva érjük el a Szegedy Róza utcát, mely Badacsony legfőbb látnivalóihoz vezet. tovább »

Balatonfenyves és környéke, Renáta

Balatonfenyves a déli part egyik leghosszabb partszakaszával rendelkező üdülőhelye. A víz itt sekély és homokos, és nagyon szép kilátás nyílik a tó északi partjára is. tovább »

Képek Badacsony és környékéről

Nem találhatóak képek.