Olcsó szállás ajánlatok

Online térkép

Segítség a térkép használatához:

A térképen kis jelölők jelzik az egyes szálláshelyeket. Az egér gombját nyomva tartva lehet a térképet mozgatni, a szálláshelyek alapadatait pedig az egérmutatónak a jelölő felett tartásával lehet megtekinteni. Kérjük használja a Nagyítás, Kicsinyítés funkciókat a könnyebb navigálás érdekében.

Szállások szűkítése ár szerint

Vendéglátók, szolgáltatások szűkítése

Szállásajánlatok Balatonfüred |  Hotel Balatonfüred |  Apartman Balatonfüred

Vendéglátók

Káldy étterem »

Étterem, Balatonfüred

Telefon: 00000000

Olvasson néhány útleírást, élménybeszámolót Balatonfüred és környékéről

BH-0172-es baladonfüredi panzió, János

BH-0172-es baladonfüredi panzióMúlkor átutazóban voltunk Füreden, és persze az utolsó pillanatban kellett szállást találnunk. tovább »

Tihany történelmi emlékhelyei, Renáta

Tihany nemcsak a Balaton, de Magyarország gyöngyszeme is, az 1960-as évek óta hazai és külföldi turisták által tömegesen látogatott hely. Vonzereje elsõsorban az apátsághoz kapcsolódó történelmi és kulturális emlékek, valamint az egyedülálló természeti környezet ötvözve a Balaton kínálta felüdüléssel. tovább »

Alsóörs és látnivalói, Renáta

A sűrűn települt kis falvak közötti szőlőhegyek ma már Almáditól Füredig szinte egybefüggő üdülőövezetet alkotnak. Az 1300 lakosú Alsóörs ófaluja a Somlyó-hegy lábánál helyezkedik el. Innen déli irányban, a tópartig épült ki az üdülőtelep, hatalmas, selymes vizű stranddal. tovább »

Régi Idők Udvara Skanzen és Étterem Tihany, Róbert

Borozgasson eszegessen vagy csak merüljön el nagyapáink korát megidéző egyedi hangulatú udvarunkban, hol a paraszti élet minden kelléke megtalálható. Ha csak pár percre is, de élvezze udvarunk hangulatát, és merüljön el a múltban. tovább »

Képek Balatonfüred és környékéről

Nem találhatóak képek.