Olcsó szállás ajánlatok

Online térkép

Segítség a térkép használatához:

A térképen kis jelölők jelzik az egyes szálláshelyeket. Az egér gombját nyomva tartva lehet a térképet mozgatni, a szálláshelyek alapadatait pedig az egérmutatónak a jelölő felett tartásával lehet megtekinteni. Kérjük használja a Nagyítás, Kicsinyítés funkciókat a könnyebb navigálás érdekében.

Szállások szűkítése ár szerint

Vendéglátók, szolgáltatások szűkítése

Szállásajánlatok Balatonfüred |  Hotel Balatonfüred |  Apartman Balatonfüred

Vendéglátók

Káldy étterem »

Étterem, Balatonfüred

Telefon: 00000000

Olvasson néhány útleírást, élménybeszámolót Balatonfüred és környékéről

Alsóörs és látnivalói, Renáta

A sűrűn települt kis falvak közötti szőlőhegyek ma már Almáditól Füredig szinte egybefüggő üdülőövezetet alkotnak. Az 1300 lakosú Alsóörs ófaluja a Somlyó-hegy lábánál helyezkedik el. Innen déli irányban, a tópartig épült ki az üdülőtelep, hatalmas, selymes vizű stranddal. tovább »

Tihany műemlékei, Renáta

1. Bencés Apátság barokk temploma Lécs Ágoston apát irányításával megépített barokk templom magyarországi viszonylatban közepes méretû. 46 méter hosszú, 16 méter széles, tornyainak magassága 34,5 méter. A templom belsõ berendezését Sebastian Stulhoff faszobrász és mûbútorasztalos készítette 1754-1779 között. tovább »

Balatonfüred látnivalói, Renáta

Balatonfüred látnivalóiA Balaton északi partján fekvő települést 1971-ben, Magyarországon elsőként avatták gyógyüdülő várossá. A környék borkultúrájának köszönhetően a "Szőlő és Bor Nemzetközi Városa" címet is megkapta. Nevezetes hagyománya az 1825 óta minden nyáron megrendezett Anna-bál. tovább »

Zamárdi és látnivalói, Admin

Zamárdi és látnivalóiZamárdi a XX. század első évtizedei óta üdülőhely. Gazdag régészeti leleteket rejtő avar kori temetője a Kárpát-medencében is ritkaság. A településen a hajdani népi építészet számos szép példája figyelhető meg. tovább »

Képek Balatonfüred és környékéről

Nem találhatóak képek.