Olcsó szállás ajánlatok

Online térkép

Segítség a térkép használatához:

A térképen kis jelölők jelzik az egyes szálláshelyeket. Az egér gombját nyomva tartva lehet a térképet mozgatni, a szálláshelyek alapadatait pedig az egérmutatónak a jelölő felett tartásával lehet megtekinteni. Kérjük használja a Nagyítás, Kicsinyítés funkciókat a könnyebb navigálás érdekében.

Szállások szűkítése ár szerint

Vendéglátók, szolgáltatások szűkítése

Szállásajánlatok Egerszalók |  Hotel Egerszalók |  Apartman Egerszalók

Vendéglátók

Papsajt Konyha »

Étterem, Egerszalók

Telefon: 30-2384625

Olvasson néhány útleírást, élménybeszámolót Egerszalók és környékéről

Egri kirándulásunk, Renáta

Egri kirándulásunkNéhány nap Egerben tovább »

Eger és látnivalói, Admin

Eger és látnivalóiEger a legszebb barokk városok egyike. Évszázados építészeti emlékeinek, egyházi kincseinek, borkultúrájának, gyógyfürdőjének, valamint a kulturális rendezvényeinek köszönhetően Észak-Magyarország legjelentősebb idegenforgalmi központja. tovább »

Egerszalók, Laskó-patak völgyének borban és termálvízben gazdag falva, Renáta

Egerszalók - Egertől délre, mindössze 6 km-re, a Laskó-patak völgyében fekszik Egerszalók. A csodálatos környezetben elterülő település természeti értékeivel, híres boraival, búcsújával, lankás dombjaival, gyógyerejű hőforrásával várja vendégeit. tovább »

A szebbik nem városa, Renáta

A cím kissé talán elgondolkodtató hisz mi alapján lehet egy várost a nőknek, avagy a férfiaknak tulajdonítani? A válasz nagyon egyszerű, hisz ha Egert említjük általában két dolog az, ami biztosan eszünkbe fog jutni. Mindenekelőtt a híres török ellen folytatott tusa részletét megörökítő, Egri nők című festmény, másodsorban pedig az ősi nedűt árasztó Szépasszonyvölgy, az egri bikavér bölcsője. Beláthatjuk, hogy majdnem minden, ami fontos Egerben, az a hölgyekkel hozhatjuk kapcsolatba. Különben is, egy olyan szép belvárossal, és a várost környező vidékkel rendelkező település, mint Eger, csakis nőnemű lehet. tovább »

Képek Egerszalók és környékéről

Nem találhatóak képek.