Olcsó szállás ajánlatok

Online térkép

Segítség a térkép használatához:

A térképen kis jelölők jelzik az egyes szálláshelyeket. Az egér gombját nyomva tartva lehet a térképet mozgatni, a szálláshelyek alapadatait pedig az egérmutatónak a jelölő felett tartásával lehet megtekinteni. Kérjük használja a Nagyítás, Kicsinyítés funkciókat a könnyebb navigálás érdekében.

Szállások szűkítése ár szerint

Vendéglátók, szolgáltatások szűkítése

Szállásajánlatok Sopron |  Hotel Sopron |  Apartman Sopron

Vendéglátók

Gangl Borászat »

Borturizmus, Sopron

Telefon: 06-70/276-2248

Olvasson néhány útleírást, élménybeszámolót Sopron és környékéről

Nem csak a hűség városa, Renáta

Látogassunk el hazánk egyik legnyugatibb városába, melyet sokan csak a hűség városaként emlegetnek. tovább »

Séta a hűség városában, Sopronban, Renáta

A patkó alakú, macskakövekkel borított barokk belvárosban egymás mellett sorakoznak fel Sopron nevezetességei. Az építészeti remekekben bővelkedő városrész régi épületegyütteseket, kőből faragott szobrokat őriz. tovább »

Sopron nevezetességei, Renáta

Sopron Magyarország műemlékekben egyik leggazdagabb városa. Ebben a hangulatos városban sok minden megtalálható, ami vonzerőt jelent: a történelmi belváros hangulatos utcái, középkori építészeti ritkaságai, történelmi emlékei. A városa élénk, pezsgő életet él. tovább »

Kisalföld felfedezése, Katalin

Kisalföld felfedezéseA Kisalföld (régebben Kis-Magyar-alföld, Győri-medence vagy Pozsonyi-medence) Szlovákia nyugati síkságát, a Magyarország északnyugati részén található „magyarországi Kisalföldet” és az Ausztriában található Seewinkel tájegységet magába foglaló földrajzi terület. Kisalföld az ország északnyugati részén a második legnagyobb síkság. Központi része a Győri-medence, attól északra a Duna hordalékából kialakult Szigetköz, az Öreg-Duna és annak mellékága, a Mosoni-Duna között. A régió természeti értékekben gazdag. A természeti, táji- és kulturális értékekre épülve sok kistérségben fejlett turizmus épült ki. A Kisalföld fontos ipari és mezőgazdasági központja Győr. tovább »

Képek Sopron és környékéről

Nem találhatóak képek.