Olcsó szállás ajánlatok

Tropicarium

Tropicarium - Budapest

A Tropicarium ötlete egy Svédországban élő magyar üzletember, Farkasdi Károly nevéhez fűződik.
Ő és családja hozta létre 1990-ben Kolmardenben, és 2000-ben Budapesten az első ilyen jellegű intézményt, ők fejlesztették ki és valósították meg azt az egyedülálló tartalmat, melyet a Tropicarium képvisel. A kiállítás ötvözi magában a hazai halak, a trópusi esőerdőben élő állatok, és a tengerek, óceánok mélyében lakók életének bemutatását. Mindezen állatok köré az eredetihez teljesen hasonló környezetet varázsoltak, hogy mind az állatok, mind az őket megcsodálni vágyó látogatók jól érezzék magukat. A Tropicarium falai között több száz fajta állat és burjánzó növény kapott helyett. Az állandó kiállítás keretében 8 teremben csodálhatók meg -többek között- a szabadon repkedő egzotikus madarak, az indákon ugráló selyemmajmok, a trópusi esőben ázó aligátorok, a komótosan mászkáló sarkantyús teknősök, és a lenyűgöző látványt nyújtó akváriumokban úszó színpompás halak ezrei, amelyek származási helyüket tekintve a világ minden tengerét képviselik a magyar látogatók előtt.

Szabadidő, Budapest

1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.

Online térkép

Vendéglátóhelyek Budapest |  Szállásajánlatok Budapest |  Hotel Budapest |  Apartman Budapest

Hozzászólások

Nem található hozzászólás.

Vendéglátók, szolgáltatások

Keresésvissza a vendéglátókhoz »

Szállás Budapest és környékén

A 22-es buszvégállomás közelében, de nagyon nyugodt környezetben található. Ingyenesen használható vezeték nélküli internet. Házi kedvencét magával hozhatja.... Tudjon meg többet!

Szállás Budakeszi - Margaréta Panzio adatlapja

Keszi Panzió - Budakeszi
-5%

Panziónk Budapesttől 2 km-re, Budakeszi szívében kertes környezetben helyezkedik el. Ideális szolgáltatásokat nyújtunk családos, üdülnivágyó és üzleti útra... Tudjon meg többet!

Szállás Budakeszi - Keszi Panzió adatlapja

Egész évben várjuk vendégeinket Budakeszire, házunkba, 1120 nm-es telken 3 lakásos családi házban az egyik 55nm-es lakás 2 szobás, 1 fürdő szobás nagy teraszos... Tudjon meg többet!

Szállás Budakeszi - Budakeszi Magánszállás adatlapja

-5%

A Kőhegy Fogadó Budapesttől néhány percre a III. kerület szomszédságában Ürömön található. A falu zöldövezeti részén közel 6000 nm kerttel rendelkezünk. Fogadónkban... Tudjon meg többet!

Szállás Üröm - Kőhegy Fogadó adatlapja

Olvasson néhány útleírást, élménybeszámolót Budapest és környékéről

Budapest, te csodás, Renáta

Budapest, te csodásA közel kétmilliós lélekszámú Budapest városában lüktet a tízmillió lakosú Magyarország szíve. Itt összpontosul az évezredes magyar kultúra, a gazdaság, a tudomány, a művészet és a politika. tovább »

budapesti világörökségeink, Nogamstar

Az UNESCO Világörökség Bizottsága 2002-ben a már meglévő nyolc magyar helyszín (Hollókő, Budapest, Pannonhalma, Hortobágy, Pécs, Tokaj, Aggtelek, Fertő tó) közül a budapestit kibővítette. Ezzel a Várnegyed és a Duna-part mellett az Andrássy út és történelmi környezete is megkapta a Világörökség megtisztelő címet.. tovább »

Budakeszi és látnivalói, Admin

Budakeszi és látnivalóiÉvszázadokon keresztül fontos forgalmi csomópont volt a fővároshoz közel található település. Ma kertváros, szép fekvésű pihenő-, kiránduló- és üdülőhely. tovább »

MŰTÁRGYAK UTCÁJA – EGY UTCA, TELE GYÖNYÖRŰSÉGGEL, Nogamstar

Falk Miksa utca, Budapest. Budapesten, közel a Margit hídhoz, az utolsó tíz évben kialakult a műtárgyak utcája. A Falk Miksa utcában alig két sarkot megtéve, több mint húsz olyan üzlettel találkozunk, amelyben régiségeket árusítanak. Falk Miksa egykor Ferenc József osztrák császár szépséges feleségét, Erzsébet királynét tanította magyarul, most pedig mindannyiunkat arra késztet, hogy a szépséggel ismerkedjünk. tovább »