Olcsó szállás ajánlatok

Pegazus Transzfer

Utasainkat a lakásuktól, szállodájuktól vagy munkahelyüktől a reptér bejáratáig szállítjuk, így minden fölösleges erőfeszítést mellőzve kezdhetik illetve fejezhetik be a pihenésüket, utazásukat.
Lehet ez a budapesti, pozsonyi vagy akár a bécsi reptérről történő indulásnál illetve érkezésnél.

Tel: +36 – 30 / 998-6633

Transzfer, Győr

9028 Győr, Kismegyeri út 20.

Vendéglátóhelyek Győr |  Szállásajánlatok Győr |  Hotel Győr |  Apartman Győr

Hozzászólások

Nem található hozzászólás.

Vendéglátók, szolgáltatások

Keresésvissza a vendéglátókhoz »

Szállás Győr és környékén

-5%

A Viktória Vendégház Abdán családias légkörben igényesen berendezett, füdőszobás kábeltévés szobákkal és apartmanokkal rendelkezik. A szobák pótágyazhatóak! ... Tudjon meg többet!

Szállás Abda - Viktória Vendégház adatlapja

-5%

Megtisztelő számunkra, hogy időt szakít rá és rövid bemutatkozó ismertetőnket elolvassa. Ha családjával kellemes kikapcsolódásra, pihenésre vágyik reméljük... Tudjon meg többet!

Szállás Abda - 3 Sárkány Vendégház adatlapja

-5%

A Hunyadi Panzió Győr történelmi belvárosától, sétálóutcájától és a központi pályaudvartól pár lépésre, csendes, nyugodt környezetben található. Panziónkban 11... Tudjon meg többet!

Szállás Győr - Hunyadi Panzió Étterem adatlapja

Panziónk Győr történelmi belvárosától öt percre található, a Duna és a Rába találkozásánál, csendes környezetben és szép kilátással a Koronázó templomra, a győri várra,... Tudjon meg többet!

Szállás Győr - Termál Panzió Hanekám adatlapja

Olvasson néhány útleírást, élménybeszámolót Győr és környékéről

Túrázás, kikapcsolódás Győrött, Renáta

Győr - A három folyó találkozásánál, a Mosoni-Duna, a Rába és a Rábca torkolatánál fekvő várost Budapest és Bécs között félúton találjuk. A történelmi települést vizek mentén zöldellő parkok és hidak sokasága öleli át; pompás palotái, impozáns templomai közt több száz éves terek és utcák rejtőzködnek. A folyópartoknál terebélyes fák, meredek lépcsőközök, meghitt zugok, festői sétányok kavalkádja ejti rabul a járókelőt. Mindenütt derű, harmónia. tovább »