Segítünk önnek

H-P 9:00 - 17:00

06-1/445-4400

Olcsó szálláshelyet keresek
Akciós ajánlatokat keresek

Jelenleg 2600 szállás közül választhat

Külföldi szállás és utazás

Több ezer külföldi utazás!

Olcsó szállás ajánlatok

CINEMA CITY Miskolc

CINEMA CITY Miskolc - Miskolc

Miskolc Plazaban 8 teremmel rendelkező Cinema City várja a film rajongókat! Műsor program a honlapon!

Szórakozás, Miskolc

3525 Miskolc, Szentpáli u. 2-4.

Online térkép

Vendéglátóhelyek Miskolc |  Szállásajánlatok Miskolc |  Hotel Miskolc |  Apartman Miskolc

Hozzászólások

Nem található hozzászólás.

Vendéglátók, szolgáltatások

Keresésvissza a vendéglátókhoz »

Szállás Miskolc és környékén

8250 Ft/fő/éj - től
-5%

Szállodánkban kényelmesen berendezett 69 szoba és három apartman szolgálja vendégeink magas színvonalú ellátását. Kétágyas szobáinkhoz fürdőszoba, színes TV, telefon,... Tudjon meg többet!

Termál Barlangfürdőtől 100 m-re a sétány elején található. Tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető. 22 szobával, önálló Wellness részleggel, kültéri... Tudjon meg többet!

A Bükk hegység lábánál, a Diósgyőri vár szomszédságában tágas, igényesen felújított, jól felszerelt családi ház és apartman várja vendégeinket! Nagy kert,... Tudjon meg többet!

Olvasson néhány útleírást, élménybeszámolót Miskolc és környékéről

Miskolctapolca barlangfürdője és látnivalói, Admin

Miskolctapolca barlangfürdője és látnivalóiMiskolctapolca fürdőkultúrájáról, a természetes barlangi üregekben kialakított Termál- és Barlangfürdőről nevezetes. A fürdőt övező park és tó védett természeti érték. tovább »

Regenerálódás a miskolctapolcai Barlangfürdőben, Katalin

Regenerálódás a miskolctapolcai BarlangfürdőbenAz Európában egyedülálló, meleg források felett emelkedő sziklabarlangban kialakított Barlangfürdő Miskolctapolcán található. A 30 °C-os víz és a barlang klímája gyógyhatású, főként ízületi betegségek esetén, de sótartalma alacsonyabb, mint a gyógyvizeké, nem éri el az 1000 milligram/litert sem, így korlátlan ideig lehet benne fürödni. Mivel a fürdő nagy része zárt és a víz meleg, egész évben látogatható. A Barlangfürdőben különböző medencék, zuhanyozók, kádfürdők várják a pihenni, gyógyulni vágyó vendégeket. A víz gyógyító hatása betegek és egészségesek számára egyaránt regenerálódást nyújt. tovább »

Barangolás a Bükk- hegységbe, Katalin

Barangolás a Bükk- hegységbeA Bükk hegység a magyar Északi-középhegység része. A hegység tömbjének változatos karsztjelenségei, barlangjai, szurdokvölgyei és kiemelkedő sziklabércei, valamint növény- és állatvilágának ritkaságai évről-évre látogatók százezreit vonzzák. Hazánk első hegyvidéki nemzeti parkja 1977-ben alakult, jelenleg 43.254 ha védett területet foglal magába. A Bükk legmagasabb csúcsa az Istállós-kő (959 m). Jelenleg 1115 barlang ismert, melyek közül több képzettség nélkül is látogatható: Anna-barlang, István-barlang, Szeleta-barlang, Kecske-lyuk, Istállós-kői-barlang. A híres Miskolctapolcai Barlangfürdőt termálvízforrás táplálja. Különleges állatvilága, mikroklímája miatt 52 barlang fokozott védettséget élvez! A Bükkben található az ország legmélyebb barlangja a 254 méteres István-lápai-barlang. A Bükk az ország tüdeje, védett és gondozott, nagy kiterjedésű vadon, amelynek tájképi szépsége és élővilága felejthetetlen élményeket nyújt a kirándulóknak. A hegységben sok jelzett turistaút található, melyek turistatérkép segítségével jól követhetők. tovább »

Ajándék minden foglalás mellé
Utazz velünk és élvezd partnereink kedvezményeit Részletek »