Olcsó szállás ajánlatok

Offi Ház Hotel - Eger (Eger)

Eger központjában, a Dobó tér sarkán, a vár alatt van - ennél jobb helyen hotel nem lehet.

Eger központjában, a Dobó tér sarkán, a vár alatt van - ennél jobb helyen hotel nem lehet. Kicsi, már-már panzió jellegű, kb. 5 szoba, de nagyon jól felszerelt, tiszta, nagy szobák - legalábbis amiben mi voltunk -, kedves személyzet. Az étterem nagyszerű, a boruk kifejezetten elsőrangú - mindenhol a tulaj(?) győztes borainak oklevelei láthatóak, de valóban olyanok is voltak. A parkolás egy kb. 150 m-re lévő őrzött parkolóban történik.
Mi nagyon jól éreztük magunkat. Ja, üdülési csekket elfogadnak...

 

 

 

 

http://www.hungaryrooms.com/index.php?mid=68&h_id=374

A szebbik nem városa, Renáta

A cím kissé talán elgondolkodtató hisz mi alapján lehet egy várost a nőknek, avagy a férfiaknak tulajdonítani? A válasz nagyon egyszerű, hisz ha Egert említjük általában két dolog az, ami biztosan eszünkbe fog jutni. Mindenekelőtt a híres török ellen folytatott tusa részletét megörökítő, Egri nők című festmény, másodsorban pedig az ősi nedűt árasztó Szépasszonyvölgy, az egri bikavér bölcsője. Beláthatjuk, hogy majdnem minden, ami fontos Egerben, az a hölgyekkel hozhatjuk kapcsolatba. Különben is, egy olyan szép belvárossal, és a várost környező vidékkel rendelkező település, mint Eger, csakis nőnemű lehet. tovább »

Eger és látnivalói, Admin

Eger és látnivalóiEger a legszebb barokk városok egyike. Évszázados építészeti emlékeinek, egyházi kincseinek, borkultúrájának, gyógyfürdőjének, valamint a kulturális rendezvényeinek köszönhetően Észak-Magyarország legjelentősebb idegenforgalmi központja. tovább »

Egri kirándulásunk, Renáta

Egri kirándulásunkNéhány nap Egerben tovább »

Egerszalóki Gyógy és Wellnessfürdő, Katalin

Egerszalóki Gyógy és Wellnessfürdő2007. július 13-án óta fogadja vendégeit az Európában páratlan természeti környezetben épülő Gyógy- és Wellnessfürdő Egerszalókon, Egertől mindössze 6 km-re. A hegyoldalról lefolyó gyógyvíz alkotta különleges teraszos mészkőképződmény lábánál épülő fürdő a sokoldalú, magas színvonalú gyógyászati és wellness szolgáltatásai révén egyedülálló a térségben. tovább »

Egerszalók, Laskó-patak völgyének borban és termálvízben gazdag falva, Renáta

Egerszalók - Egertől délre, mindössze 6 km-re, a Laskó-patak völgyében fekszik Egerszalók. A csodálatos környezetben elterülő település természeti értékeivel, híres boraival, búcsújával, lankás dombjaival, gyógyerejű hőforrásával várja vendégeit. tovább »

Szállásajánlatok Eger |  Hotel Eger |  Apartman Eger |  Vendéglátóhelyek Eger

Szállás Eger és környékén

Vendégház - Andornaktálya

Andornaktálya Eger városától alig 200 m-re fekszik. Gyakorlatilag a két település összeépült. Előnyösen keveredik a kertvárosi jelleg a falusias környezettel. Az... Tudjon meg többet!

Szállás Andornaktálya - Vendégház adatlapja

-5%

Ha Ön egy csendes nyugodt környezetre vágyik, közel a fürdőhöz, akkor ne keressen tovább. Jöjjön Demjénbe a Pásti Vendégházba, ahol családjával, barátaival egy... Tudjon meg többet!

Szállás Demjén - Pásti Vendégház adatlapja

-5%

Üdvözöljük a mesék birodalmában. Ha szeretne visszarepülni gyermekkora meséi közé itt a helye. Akár APRAJAFALVA GOMBAHÁZAIBAN, akár JANCSI ÉS... Tudjon meg többet!