Olcsó szállás ajánlatok

Offi Ház Hotel - Eger (Eger)

Eger központjában, a Dobó tér sarkán, a vár alatt van - ennél jobb helyen hotel nem lehet.

Eger központjában, a Dobó tér sarkán, a vár alatt van - ennél jobb helyen hotel nem lehet. Kicsi, már-már panzió jellegű, kb. 5 szoba, de nagyon jól felszerelt, tiszta, nagy szobák - legalábbis amiben mi voltunk -, kedves személyzet. Az étterem nagyszerű, a boruk kifejezetten elsőrangú - mindenhol a tulaj(?) győztes borainak oklevelei láthatóak, de valóban olyanok is voltak. A parkolás egy kb. 150 m-re lévő őrzött parkolóban történik.
Mi nagyon jól éreztük magunkat. Ja, üdülési csekket elfogadnak...

 

 

 

 

http://www.hungaryrooms.com/index.php?mid=68&h_id=374

Egy éjszaka egerben, András

Egy éjszaka egerbenNagylányom az egri főiskolára jelentkezett, ezért az interneten kerestünk szállást a felvételit megelőző napra egy éjszakára. Szerettünk volna odautazni előbb hogy frissen és kipihenten mehessen a felvételi vizsgára. tovább »

Egri kirándulásunk, Renáta

Egri kirándulásunkNéhány nap Egerben tovább »

Egerszalók, Laskó-patak völgyének borban és termálvízben gazdag falva, Renáta

Egerszalók - Egertől délre, mindössze 6 km-re, a Laskó-patak völgyében fekszik Egerszalók. A csodálatos környezetben elterülő település természeti értékeivel, híres boraival, búcsújával, lankás dombjaival, gyógyerejű hőforrásával várja vendégeit. tovább »

Eger és látnivalói, Admin

Eger és látnivalóiEger a legszebb barokk városok egyike. Évszázados építészeti emlékeinek, egyházi kincseinek, borkultúrájának, gyógyfürdőjének, valamint a kulturális rendezvényeinek köszönhetően Észak-Magyarország legjelentősebb idegenforgalmi központja. tovább »

Egerszalóki Gyógy és Wellnessfürdő, Katalin

Egerszalóki Gyógy és Wellnessfürdő2007. július 13-án óta fogadja vendégeit az Európában páratlan természeti környezetben épülő Gyógy- és Wellnessfürdő Egerszalókon, Egertől mindössze 6 km-re. A hegyoldalról lefolyó gyógyvíz alkotta különleges teraszos mészkőképződmény lábánál épülő fürdő a sokoldalú, magas színvonalú gyógyászati és wellness szolgáltatásai révén egyedülálló a térségben. tovább »

Szállásajánlatok Eger |  Hotel Eger |  Apartman Eger |  Vendéglátóhelyek Eger

Hozzászólások

[ismeretlen], 2015.06.04. 11:27

Ezt nyertem főnyereményként 2 személyre a La Bona Dynasty által!

Szállás Eger és környékén

Vendégház - Andornaktálya
3000 Ft/fő/éj - től

Andornaktálya Eger városától alig 200 m-re fekszik. Gyakorlatilag a két település összeépült. Előnyösen keveredik a kertvárosi jelleg a falusias környezettel. Az... Tudjon meg többet!

Szállás Andornaktálya - Vendégház adatlapja

-5%

Ha Ön egy csendes nyugodt környezetre vágyik, közel a fürdőhöz, akkor ne keressen tovább. Jöjjön Demjénbe a Pásti Vendégházba, ahol családjával, barátaival egy... Tudjon meg többet!

Szállás Demjén - Pásti Vendégház adatlapja

A Cecey Vendégház Egerben, a vár mögötti csendes kertvárosi övezetben,a történelmi belváros, Termálfürdő és az uszoda közelében található. A belváros közelsége... Tudjon meg többet!

Szállás Eger - Cecey Vendégház - Apartman adatlapja

-5%

A családias hangulatú kis szálloda, a Romantik, Eger belvárosában fekszik, 100 m-re a Széchenyi utcától, /Eger fő sétálóutcája/ valamint a belváros gépjárművek... Tudjon meg többet!

Szállás Eger - Hotel Romantik adatlapja