Olcsó szállás ajánlatok

Egerszalóki Gyógy és Wellnessfürdő (Egerszalók)

2007. július 13-án óta fogadja vendégeit az Európában páratlan természeti környezetben épülő Gyógy- és Wellnessfürdő Egerszalókon, Egertől mindössze 6 km-re. A hegyoldalról lefolyó gyógyvíz alkotta különleges teraszos mészkőképződmény lábánál épülő fürdő a sokoldalú, magas színvonalú gyógyászati és wellness szolgáltatásai révén egyedülálló a térségben.

Egerszalóki fürdő1961-ben kőolaj és földgáz után kutatva végeztek fúrásokat Egerszalókon, azonban a keresett ásványok helyett termálvizet találtak - azóta folyik végig a domboldalalon a 65-68 °C-os, ásványi anyagokban igen gazdag hévíz. A forró vízből kiváló sók folyamatosan építik a csipkézett, fehér mésztufa képződményeket. Az évek során a sódomb egyedülálló jellemzői miatt a környék szimbólumává vált, melyhez hasonló természeti képződmény a világon csak két helyen található (Pamukkale-ban, Törökország ázsiai részén, valamint az amerikai Yellowstone Parkban), Európában pedig egyedülálló. A fenyőerdővel övezett sódomb gyönyörű látványt nyújt a hazánkból, valamint a világ minden pontjáról érkező látogatók számára.

Az 1900m2 vízfelülettel rendelkező létesítményben összesen 17 kül- és beltéri medence található - gyógyvizes ülőmedencék, pezsgőfürdő, élménymedencék, csúszda, gyerekmedencék biztosítják a kellemes időtöltést az idősebb és fiatalabb korosztály számára egyaránt.
A gyógyászati részlegen a kiváló minőségű kalcium-magnézium hidrogén-karbonátos gyógyvíz és a jól képzett személyzet garantálja a kezelések eredményességét, míg a wellness központban exkluzív szauna világ, kényeztető kádfürdők, különleges masszázsok kínálnak tökéletes felfrissülést, regenerálódást vendégeinknek.
Kardio és erősítőgépekkel felszerelt fitness terem, szépségszalon és vendéglátó egységek járulnak hozzá vendégeink egészségének, vitalitásnak megőrzéséhez.

A gyógyvíz a következő betegségekre van kedvező hatással:

mozgásszervi
•    ízületek kopásos (degeneratív) betegségei
•    izomfájdalmak
•    sérülések utókezelése
•    csontritkulás
•    idült gyulladásos mozgásszervi betegségek
•    ízületi és csontműtétek utáni utókezelés
•    traumatológiai műtétek utókezelése
nőgyógyászati és urológiai
•    nőgyógyászati gyulladások
bőrbetegségek
•    pikkelysömör
emésztőrendszeri és anyagcsere
•    gyomorhurut
•    bélhurut
•    gyomorfekély
•    nyombélfekély

Egerszalók, Laskó-patak völgyének borban és termálvízben gazdag falva, Renáta

Egerszalók - Egertől délre, mindössze 6 km-re, a Laskó-patak völgyében fekszik Egerszalók. A csodálatos környezetben elterülő település természeti értékeivel, híres boraival, búcsújával, lankás dombjaival, gyógyerejű hőforrásával várja vendégeit. tovább »

Egy éjszaka egerben, András

Egy éjszaka egerbenNagylányom az egri főiskolára jelentkezett, ezért az interneten kerestünk szállást a felvételit megelőző napra egy éjszakára. Szerettünk volna odautazni előbb hogy frissen és kipihenten mehessen a felvételi vizsgára. tovább »

Egri kirándulásunk, Renáta

Egri kirándulásunkNéhány nap Egerben tovább »

Offi Ház Hotel - Eger, András

Offi Ház Hotel - EgerEger központjában, a Dobó tér sarkán, a vár alatt van - ennél jobb helyen hotel nem lehet. tovább »

Eger és látnivalói, Admin

Eger és látnivalóiEger a legszebb barokk városok egyike. Évszázados építészeti emlékeinek, egyházi kincseinek, borkultúrájának, gyógyfürdőjének, valamint a kulturális rendezvényeinek köszönhetően Észak-Magyarország legjelentősebb idegenforgalmi központja. tovább »

Szállásajánlatok Egerszalók |  Hotel Egerszalók |  Apartman Egerszalók |  Vendéglátóhelyek Egerszalók

Szállás Egerszalók és környékén

Vendégház - Andornaktálya

Andornaktálya Eger városától alig 200 m-re fekszik. Gyakorlatilag a két település összeépült. Előnyösen keveredik a kertvárosi jelleg a falusias környezettel. Az... Tudjon meg többet!

Szállás Andornaktálya - Vendégház adatlapja

-5%

Ha Ön egy csendes nyugodt környezetre vágyik, közel a fürdőhöz, akkor ne keressen tovább. Jöjjön Demjénbe a Pásti Vendégházba, ahol családjával, barátaival egy... Tudjon meg többet!

Szállás Demjén - Pásti Vendégház adatlapja

-5%

Üdvözöljük a mesék birodalmában. Ha szeretne visszarepülni gyermekkora meséi közé itt a helye. Akár APRAJAFALVA GOMBAHÁZAIBAN, akár JANCSI ÉS... Tudjon meg többet!