Olcsó szállás ajánlatok

Gyulai Várfürdő (Gyula)

Az újjáépített Gyulai Várfürdő a Dél-Alföld legújabb, legmodernebb, európai színvonalú strand- és gyógyfürdője ahol a vendégek gyönyörű környezetben, az Almássy-kastély 8,5 hektáros 200 éves ősparkjában kapcsolódhatnak ki. A folyamatosan megújuló Várfürdőben a gyógymedencéken kívül versenyuszodával, pezsgőfürdővel, hullámmedencével, és a legkisebbek nagy örömére gyermek-víziparadicsommal várnak minden Gyulára érkező vendéget.

Gyulai VárfürdőA Várfürdő 72 C-os, 2005 méter mélyről feltörő vizét az egészségügyi miniszter 1969-ben gyógyvízzé, a fürdőt 1971-ben gyógyfürdővé és 1985-ben a gyógyfürdő környékét gyógyhellyé nyilvánította. A Várfürdő évtizedek óta segíti a betegeket a gyógyulásukban. A vöröses-barnás tónusú gyógyvíz mozgásszervi megbetegedésekre, helyi idegbántalmakra, balesetek utáni rehabilitációs kezelésekre és gyulladásos nőgyógyászati betegségekre alkalmazható kiváló hatással. 
A Várfürdőben valamennyi korosztály megtalálja a számára legkellemesebb időtöltési lehetőségeket.
A fiatalok illetve családok részére számtalan szórakozási lehetőség kínálkozik: gyermek vízi paradicsomot, pezsgő- és hullámfürdő strandröplabda-pálya, óriás- és kamikázecsúszda, minigolf pálya, fedett és nyitott uszoda, valamint változatos kulturális, szórakoztató és sportprogramok. Programok között szerepelnek: strandröplabda illetve strandfoci bajnokságok, vízi foci, nemzetközi úszóversenyek, vízilabda bajnokságok, könnyűzenei illetve nosztalgiaestek, termékbemutatók, vízi vetélkedők, családi hétvégék.
Az idősebb korosztály kellemes, csendes környezetben pihenhet, szaunázhat, sétálhat, napozhat, fürödhet, és természetesen gyorsan gyógyul Várfürdőben. Akik szeretik a fákat, virágokat azoknak bőven nyújt látnivalót gyönyörű park, melynek fáit szakemberek azonosították, s táblával jelölték meg az egyes faféleségeket, melyek közül több növénytani ritkaság.

Strandfürdő szolgáltatásai:

-    25 m- es és 50 m-es sportuszoda
-    Csúszdás medence
-    Hullámmedence
-    Gyermek,-viziparadicsom
-    Wellness központ

Gyógyfürdő szolgáltatásai:

-    Árnyékolós medence
-    Dögönyözős medence
-    Pezsgőfürdő medence
-    „Polip” gyógymedence
-    Lovarda gyógyuszoda

A fürdő tervezésénél nagy figyelmet fordítottak arra, hogy a medencéket egymástól távol helyezzék el, így elkerülik a zsúfoltságot, s napi 10 000 vendég esetén is lehet csendes pihenőhelyet találni.
A gyulai fürdő télen-nyáron működő gyógyászatán reumatológus, fiziotherápiás és sportszakorvosi felügyelet mellett iszappakolás, magnetoterápiás kezelés, rekeszes galván, szénsavas fürdő, súlyfürdő, tangentor kezelés, orvosi és frissítő masszázs, valamint gyógytorna és gyógyúszás vehető igénybe.


Az árak elérhetőek a fürdő weboldalán!

Gyula és látnivalói, Admin

Gyula és látnivalóiGyula kiemelkedő idegenforgalmi központ. Legismertebb műemléke az ország legépebb gótikus lakópalotájával és kápolnájával rendelkező Gyulai vár, amelynek része a gyógyvizéről híres várfürdő is. tovább »

Szállásajánlatok Gyula |  Hotel Gyula |  Apartman Gyula |  Vendéglátóhelyek Gyula

Szállás Gyula és környékén

6000 Ft/fő/éj - től
-5%

APARTMANHÁZ Gyulán a Belvárosban, csendes utcában, a Várfürdő közelében Az apartmanok, szobák kényelmesek és jól felszereltek . Szobák,... Tudjon meg többet!

Szállás Gyula - Árpád-Ház magánszálláshely adatlapja

Doboz frekventált helyén található Hársfa Falusi Vendégház mely 1,5 km-re helyezkedik el a szanazugi üdülőfalutól. Étterme 35, a külső, fedett terasz 50 fő... Tudjon meg többet!

Szállás Doboz - Falusi Vendégház adatlapja

-5%

Romantikus kikapcsolódás, ha Gyula városába érkezik. A szökőkutak csobogása, az esti fények meghitt hangulata, a Gyulai Vár ódon szépsége várja Önt és családját. A... Tudjon meg többet!

Az apartmanház Gyula legfrekventáltabb helyén, közvetlenül a Gyulai Vár mellett található, a Gyulai Várfürdő nyári bejáratától 2 percnyi sétára. Apartmanjaink... Tudjon meg többet!

Szállás Gyula - Szöllősi Apartman adatlapja