Olcsó szállás ajánlatok

pihenés (Hajdúszoboszló)

Hosszú hétvége a Korona Szállodában

Régóta járok Hajdúszoboszlóra családostól s kettesben is.

Ezuttal a Korona Hotel részesítettük előnyben, a kedvező utószezoni ajánlata miatt.

A fogadásnál kisebb malőr történt, mert a foglalásunk nem találták, de természetesen elnézést kértek s biztosítottak egy csendes két ágyas szobát. Az étterem étkezési lehetőségeiből, menüiből illetve alacarta étkezéséből tájékoztattak minket s megválaszthattuk,  az étkezés idejét.

A wellnes szolgáltatásokból csak a szaunnát vettük igénybe, amit kizárólagosan használhattunk napi 1 órát.A szaunnát, a használat előtt fertötlenítették ami a higenés szempontok maximális betartást biztosította.

Az étteremben külön dohányzó rész volt amit a nem dohányzó részről jól leválasztották, így a füst nem zavarta az étkezést.Az ételek jók voltak s az adagok normál méretüek.A füszerezésen látszott vigyáznak egészségünkre s semmi nemű túlzást nem tapasztaltunk. A kínálat viszont tükrözte az utószezont, inkább készételek domináltak.

Valószinüleg a főszezonban ez kibővül, hiszen akármikor erre vetődtünk a nyár folyamán a teraszon folyamatos volt a vendégsereg, ajánlatos volt asztalt foglaltatni.

A személyzet diszkrét, és figyelmes.

Összeségében ajánlom bárkinek aki a fürdőt vagy a repülöteret részesíti előnyben.Külföldről gyakran kis repülökkel érkeznek vendégek nyugati országokból. A fürdő bejárata szemben a főbejárattal, a reptér laza 10 perces séta után érhető el.

A fürdőzés városa, János

A fürdőzés városaHajdúszoboszló a strand szerelmeseinek való város! Én már nagyon sok nyarat töltöttem ott, mivel egy komoly fürdőkomlexumot építettek még a hetvenes években az ott feltörő termál víz fölé. tovább »

Hajdúszoboszló, a forró arany városa, Renáta

A Nagy-Sárrét, a Hortobágy, a Hajdúhát és a Berettyó vidék találkozásánál találjuk a népvándorlás kora óta lakott települést, Hajdószoboszlót. tovább »

Hajdúszoboszló látnivalói, Admin

Hajdúszoboszló látnivalóiA város felbecsülhetetlen kincse az országos, sőt, nemzetközi hírű gyógyfürdő, amelyet a kikapcsolódni és a gyógyulni vágyók ezrei keresnek fel. A turistákat a múzeumok, történelmi nevezetességek mellett színvonalas programok várják. tovább »

Szállásajánlatok Hajdúszoboszló |  Hotel Hajdúszoboszló |  Apartman Hajdúszoboszló |  Vendéglátóhelyek Hajdúszoboszló

Szállás Hajdúszoboszló és környékén

6000 Ft/fő/éj - től
-10%

Hajdú- Bihar megyében, Hajdúszoboszló és Debrecen között: Ebesen, csendes, zöld övezetben, az Ádám és Éva vendégházban, családommal együtt várom vendégeimet. ... Tudjon meg többet!

Szállás Ebes - Ádám és Éva vendégház adatlapja

-5%

Magyarország keleti részén, Hajdúszoboszló (7 km) és Debrecen (12 km) között, a 4. sz. főút mellett, tiszta rendezett, fejlett településen, Ebesen várjuk azokat a... Tudjon meg többet!

Szállás Ebes - Borostyán Vendégház adatlapja

-5%

Az Ildikó Vendégház Ebesen található egy csendes nyugodt kis faluban.A településről könnyen megközelíthető Debrecen ami kb. 10 km-re található és Hajdúszoboszló ami... Tudjon meg többet!

Szállás Ebes - Ildikó Vendégház adatlapja

-5%

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket a Debrecen és Hajdúszoboszló között Ebes határában, a 4-es sz. főútvonal 214-es km-kőnél –a 35.sz. autópályától 2 km-... Tudjon meg többet!

Szállás Ebes - Sári major adatlapja