Olcsó szállás ajánlatok

Harkányi Gyógy- és Strandfürdő (Harkány)

A Harkányi Gyógyfürdőt a kitűnő természeti adottságok, a víz gyógyhatása, a gyönyörű környezete a "Reumások Mekkájaként" tette ismerté. A Harkányi Gyógyfürdő Európa legészakibb mediterrán területe. Természeti adottságai kitűnőek a pihenésre, gyógyulásra. A Harkányi Gyógyfürdőben nem csak a gyógyvíz spontán hatása érvényesül. Természeti adottságai kitűnőek: kedvező éghajlata, a gyógyfürdő mikroklímája, és az évi 2.100-2.200 napsütéses óra kiváló kiegészítője egy gondosan megtervezett fürdőkúrának.

Harkányi Gyógyfürdő

A fürdőt a Batthyányi család alapította, melynek  vize 50-70 méteres mélységekből, átlagosan 62 C° hőmérséklettel tör a felszínre. Gyógyászati szempontból legjelentősebb ásványi anyaga a 2 vegyértékű kénvegyület, a karbonszulfid (COS), amely gáz alakban a vízben oldott állapotban nyomás alatt van. A kifolyó vízben, nyomás alól felszabadulva azonnal bomlani kezd, átalakul kénhidrogén-gázzá, amely jellegzetes szagát adja.

 A Harkányi Gyógy- és Strandfürdő, az év minden napján várja a fürdőzni vágyókat. A fürdő 13,5 hektáros ősparkjában májustól-októberig szabadtéri strand-medencék, feszített víztükrű uszoda, gyermekmedence és a főszezonban csúszda várja a strandolás szerelmeseit.

Korszerű fürdőben szauna, pezsgő- és masszírozó medence, kozmetikai és masszázsszalon megtalálhatóak, valamint a frissítő kúrák az általános közérzet javításán túl, a test fiatalságának és szépségének megőrzését is szolgálják.

Különböző terápiákkal ( termo,- balneo,- hidro,- elektro,- mechanoterápiával ) állnak a vendégek rendelkezésére!

A gyógyfürdő kiválóan alkalmas mozgásszervi, ízületi betegségek megelőzésében-gyógyításában, csontritkulás, krónikus nőgyógyászati gyulladások, valamint a nyirokkeringés zavarainak javítására, gyógyítására! 

 

A magyar mediterrán ékessége, Renáta

Talán nem sokan tudják, de Magyarország legdélebbi városkájának – földrajzi adottsága miatt – Magyarországon egyedülálló, különleges mediterrán éghajlata van. A Dráva síkságnak és a Villányi hegységnek köszönhetően a Földközi tenger hatása Siklóson sokkal erőteljesebben érezhető, mint bárhol máshol hazánkban. A déli szelekkel egyetemben pedig a magyar klímával ellentétben errefelé meleg a tavasz, hosszú forró a nyár, és enyhe a tél. Egyszóval az év bármely szakában jó idelátogatni, de akinek a klíma nem lenne elegendő ok a kirándulásra, az tartson velem a következő sétán, hogy bebizonyíthassam mennyi érdekesség vár ránk Siklóson! tovább »

Dél- Dunántúl, Katalin

Dél- DunántúlBár a Dél-Dunántúl változatos tájain a hegységtől a síkságig mindent megtalálunk, a legjellemzőbb formája a völgyekkel tagolt dombság. A Balatontól a Dráváig terjedő, a Duna és a Zalaapáti-hát által közrefogott tájon egymást váltja a sík terület, mint a Duna völgye és a magasabb hegység, a Mecsek, vagy a tájból hirtelen kiemelkedő Villányi-hegység. Az enyhe, az Alföldnél csapadékosabb mediterrán jellegű klíma kedvez az olyan ritka növényeknek, mint a szelídgesztenye, a füge vagy éppen a legszebb hazai vadvirág, a bánáti bazsarózsa. tovább »

Harkány, Dél-Dunántúl fürdővárosa, Admin

Harkány, Dél-Dunántúl fürdővárosaHarkány Magyarország egyik legjelentősebb, legszebb gyógyfürdőhelye. Természeti adottságai igen kedvezőek, így a pihenni, kikapcsolódni vágyó turisták is rendszeresen látogatják. tovább »

Szállásajánlatok Harkány |  Hotel Harkány |  Apartman Harkány |  Vendéglátóhelyek Harkány

Szállás Harkány és környékén

10000 Ft/fő/éj - től
-10%

Különálló vendégházunk csendes pihenésre alkalmas, családias környezetű.Jólfelszerelt konyha. TV, könyvek, játékok minden korosztály számára.Az udvar is... Tudjon meg többet!

Szállás Diósviszló - Nefelejcs Vendégház adatlapja

-5%

A dél-dunántúli régióban kiemelkedő helyet foglal el HARKÁNY a világviszonylatban is híres melegvízű forrásával, melynek gyógyhatása rendkívül magas... Tudjon meg többet!

Szállás Harkány - Komfort Hotel Platán adatlapja

-5%

Szállodánk immár 19 éve várja mindazokat az élményvadászokat, pihenni, gyógyulni, kikapcsolódni vágyókat, akik szeretnék megszínezni életüket egy pár csodás... Tudjon meg többet!

Szállás Harkány - Hotel Xavin Restaurant adatlapja

-5%

Üdüljön, pihenjen nálunk, a szállás Harkány egyik legszebb parkjában-arborétumában helyezkedik el, a harkányi gyógyfürdőtől pár percnyi sétára található. A 185... Tudjon meg többet!

Szállás Harkány - Arborétum Hotel adatlapja