Olcsó szállás ajánlatok

Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő (Mórahalom)

A Mórahalmi Gyógyfürdő kiemelkedő szerepet tölt be a térség turizmusában, hiszen hasonló feltételekkel és adottságokkal rendelkező gyógyfürdő a Homokháti Kistérségben kizárólag itt található. A fürdő széleskörű gyógy- és wellness szolgáltatásaival, fedett és szabadtéri élménymedencéivel, 10.000 m2-es parkosított zöldfelületével közel 1,5 hektáros területen helyezkedik el, mely nem csupán a gyógyulni, hanem a kikapcsolódni, pihenni, valamint a sportolni vágyok igényeit is maximálisan kielégíti.

Mórahalmi Gyógyfürdő

A 660 méter mélységből feltörő 39,5 °C-os, alkáli- hidrogén-karbonátos gyógyvíz jódos jellegű, amely kiválóan alkalmas egyaránt fürdő- és ivókúrának is. A termálvíz, jelentős fluorid-ion tartalommal rendelkezik, mely nemcsak a rétegnyomás hatására jön a felszínre, hanem elősegítik feltörését éghető gázok is. 2002-ben kapta meg a létesítmény a gyógyfürdő minősítést. A termálkút gyógyvízzé nyilvánítása során végzett klinikai vizsgálat statisztikailag igazolta a fürdő vizének kifejezett gyógyhatását a térdízületi megbetegedésekben, így a fürdőt méltán nevezhetjük a térség térd és váll centrumának. Az ízületek fájdalmassága rövid idő alatt megszűnik, mozgásterjedelme és aktivitása a fürdőkúra során látványosan javul. A gyógyvíz hatását európai szintű gyógyászati szolgáltatások teszik teljessé. A magas ásványi anyag tartalmú alkáli- hidrogén-karbonátos jódos jellegű gyógyvíz mellett orvosok, szakképzett asszisztensek, gyógytornászok, gyógymasszőrök biztosítják a fizioterápia három fő elemét; a megelőzést, a gyógyítást és az utókezelést.

Fürdőkúrában kopásos és gyulladásos ízületi, illetve gerincbetegségek, izomreuma valamint nőgyógyászati megbetegedések kezelésére, ivókúraként fogszuvasodás, valamint gyomor és bélhuzam idült hurutos megbetegedéseinek kezelésénél is jól felhasználható.


A fürdőben jelenleg összesen 13 medencében pihenhetnek a vendégek, melyből ötben korszerű vízforgató berendezés üzemel. A nyári időszakban mind a 13 medence várja a látogatókat, a téli időszakban pedig 7 medencében.

Szállás Mórahalom és környékén

A Majoros tanya Szabadidőpark az alföldi erdők hazájában, 5 hektáros területen található. A tanya 2001. év óta áll a falusi turizmust kedvelők rendelkezésére. ... Tudjon meg többet!

Szállás Ásotthalom - Majoros Tanya Szabadidőpark adatlapja

4 Barát apartman - Mórahalom
-5%

Várjuk kedves vendégeinket Mórahalmon a Barát Vendégház valamelyik apartmanjában! Mórahalom egy dinamikusan fejlõdõ régióközpont, ahol sokféle programmal várják... Tudjon meg többet!

Szállás Mórahalom - 4 Barát apartman adatlapja

-5%

Vendégházunk a város szívében, a Gyógyfürdőtől 100 méterre található. Férőhelyek száma 7 fő Gyermekkedvezmény: 3 éves korig ingyenes. Szolgáltatásaink: ... Tudjon meg többet!

Szállás Mórahalom - Fortuna Vendégház adatlapja

-5%

Mórahalom központjában, az Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőtől mindössze 100 méterre találhatják külön bejáratú vendégházunkat. Aki nyugodt környezetben akar... Tudjon meg többet!

Szállás Mórahalom - Harmónia Vendégház adatlapja