Olcsó szállás ajánlatok

Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdő (Sárvár)

Sárvár legfontosabb vonzereje az ott található kétféle gyógyvíz. Sárvár környékén 1200 méteres mélységből 43°C-os, 2000 méterről magas sótartalmú 83°C-os gyógyvíz tör fel.2002. december 1-jétől fogadja vendégeit az új Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdő. A fürdő 55.000 m2 területen, több mint 3600 m2 vízfelülettel várja a pihenni vágyókat. A fedett és félig fedett gyógymedencékben az alkáli hidrogénkarbonátos gyógyvíz fejti ki jótékony hatását, míg az élménymedence különleges funkciói által a családi fürdőzés élményét adja.

Sárvár Gyógyfürdő

A 83°C-os gyógyvíz fontos alkotórésze a nátriumklorid, a hidrogénkarbonát, a jód, a bróm, a fluor, és számos nyomelem. A magas sótartalmú gyógyvízből lepárlással állítják elő a híres Sárvári Termálkristályt. A sós kádfürdő hatékonyan alkalmazható egyes mozgásszervi, nőgyógyászati és bőrgyógyászati megbetegedések esetén. Évtizedek óta ismert a gyógyvíz nagyon kedvező hatása elhúzódó alhasi fájdalmak, összenövéssel járó krónikus nőgyógyászati gyulladásos betegségek kezelésében.

A 43°C-os alkáli- hidrogénkarbonátos termálvíz főként nátriumkloridot, hidrogénkarbonátot, nyomelemeket tartalmaz, ként és radont azonban nem. Kiválóan alkalmas mozgásszervi megbetegedések gyógykezelésére, rehabilitációs betegségek, sportsérülések utókezelésére, neurológiai panaszokra, izomlazító fürdésre.

A fürdő sokszínű wellness kezeléseivel a növekvő igényeknek kíván megfelelni. A különféle masszázsok, távolkeleti mozgásterápiák, kényeztető kádfürdők a vendégek egészségét, vitalitását, jobb közérzetét szolgálják. Az országban egyedülálló terápia a tibeti hangmasszázs, amely segít megszabadulni a mindennapi gondok okozta stressztől, visszaállítja a test és a lélek harmóniáját. A fürdőkúrát gyógykezelések teszik teljessé. A balneoterápiás kezelések a termálvíz gyógyító hatásán alapulnak. A fürdő egyedi szolgáltatásai a neves Sárvári Termálkristály felhasználása révén a sóbarlang, az inhaláció és a Sárvári Termálkristály kádfürdő.

Tavasztól őszig többfunkciós, úszásra is alkalmas strandmedence - csúszdákkal, hullámmedencével és fejes ugró öböllel - sportpályák, napozókert, valamint széleskörű kínálattal rendelkező nyári vendéglátóhelyek gondoskodnak a vendégek ellátásáról és pihenéséről. A strand adottságai révén alkalmas kulturális-és sport rendezvények lebonyolítására is. A kalandmedence kalózhajóval, vízi várral és bébi pancsolóval a gyermekek birodalma. Tökéletes kikapcsolódásukat vidám rendezvények és gyermek animáció is szolgálja.

Érdemes tehát ellátogatni ebbe a nagyszerű komplexumba, ahol a családok, nagy mozgásigényű fiatalok, szépülni vágyó hölgyek, és idősebbek mind meggyógyulnak, kikapcsolódnak, feltöltődnek és visszavágynak.

Szállás Sárvár és környékén

7750 Ft/fő/éj - től
-5%

Szép, csendes környezetben, a Sárvári Gyógyfürdőtől 800 m-re, a Pannónia Ringtől pedig 8 km-re található ez a kétszobás (2, 2+1), központi fűtéses,klimatizált... Tudjon meg többet!

Szállás Sárvár - Panorama apartman adatlapja

8250 Ft/fő/éj - től
-5%

Hunyja le a szemét és képzeljen maga elé egy olyan helyet, ahol a csendet csak a lovak horkantása és a madarak csicsergése zavarja meg. A Vadkertben – úgy, mint... Tudjon meg többet!

Szállás Sárvár - Vadkert Hotel adatlapja

Élvezze a természet közelségét! Vendégházunk csendes, meghitt, erdei környezetben Sárvár közelében Bögötön a kék túra útvonal egyik állomásán várja a... Tudjon meg többet!

Szállás Bögöt - Erdei Vendégház Bögöt adatlapja

-5%

Nyugat-Dunántúl hangulatos kisvárosában, Sárváron az Arborétum mellett csendes környezetben, a belvároshoz és a wellnessfürdőhöz is egyaránt közel... Tudjon meg többet!

Szállás Sárvár - Hotel Arborétum - Sárvár adatlapja