Utazok.hu Belépés
wellness, pihenés, akciók
A mai napon 2309 szálláshely, 628 féle akciós ajánlat, 2 db szállodautalvány, és 70 egyéb vendéglátóhely közül választhat kedvezménnyel!
Legyen 2600 szálláshelyen kiemelt Vendég!

A Prémium Klub általános használati feltételei

A tagság érvényessége

 1. A tagságot azután aktiváljuk, miután a tagsági díj átutalással vagy azonnal, bankkártyás fizetéssel kiegyenlítésre kerül. Aktiválás után azonnal érvényesíthetők a kedvezmények a foglalásokban.
 2. Az utazási kártyát a tagság aktiválástól számított 10-15 munkanapon belül küldjük meg postai úton
 3. A tagság lejárati dátumai minden évben április 30, augusztus 31, illetve december 31. Az egy éves tagság minimum egy évig érvényes, és az utána következő lejárati dátumkor fog lejárni. Így egy 2019. május 1 - augusztus 31 közötti időszakban megrendelt 1 éves tagság 2020. augusztus 31-én fog lejárni. Ez azt jelenti, hogy az ezen a napon lezárt foglalásból még jár a kedvezmény.
 4. A kedvezményezettek az Utazok.hu rendszerben még az érvényesség lejáratának a napján is foglalhatnak kedvezménnyel. A kedvezmény az azon a napon lezárt foglalásokra érvényes. A kártyát bemutatásra, vagy közvetlenül a szálláshelyen történő foglalásra akkor használhatják, ha az érkezés napja még beleesik a tagság érvényességi időszakába.
 5. Amennyiben az utazási kártya megsérül, vagy elveszik, azt 1500 Ft/db áron tudjuk pótolni. A pótlási kérelmeket e-mailben a címen lehet leadni.
 6. Prémium Garancia és megújítás: A Prémium Klub Utazási kártyára prémium garanciát vállalunk. A 2 fős kártyát vásárlóktól évente 1 db, a 4 fős kártya tulajdonosoktól évente 2 db utazást/szállásfoglalást várunk el. Ha ezzel a kártya tulajdonosai nem spórolták meg a vételárat, megújításkor (amennyiben a lejáratot megelőző 14 napban rendeli meg új tagságát) kedvezményként visszakapják a különbözetet azzal a feltétellel, hogy a megújítási ár nem lehet kevesebb 3000 Ft-nál 1 éves 2 fős kártyák esetén, 5000 Ft 1 év 4 fős kártyánál. Az igénybe vett kedvezmények számításakor a www.utazok.hu oldalon keresztül lefoglalt utazásokat tudjuk mérni és beszámítani.

A tagságból eredő kedvezmények

 1. A tagságból eredő kedvezmények a tagság aktiválása utáni időpontban megvalósuló szállásfoglalásokra érvényesek.
 2. A kedvezmény az Utazok.hu rendszeren keresztül megvalósuló összes belföldi foglalásra érvényes, kivéve azoknál a szállásoknál/ajánlatoknál, ahol nem látszódik a kedvezmény.
 3. A kedvezmény igénybevételére az adott tagsági számhoz tartozó tagok mindegyike jogosult. A kedvezmény igénybevételéhez a tagok közül legalább egynek meg kell jelennie a lefoglalt szálláshelyen.
 4. A tagság által nyújtott kedvezmények más hasonló kedvezményekkel nem összevonhatók.

A Prémium Klub Utazási Kártya a fentieken túl a következő kedvezményeket nyújtja

 1. Az utazási kártya kizárólag az interneten, az Utazok.hu weboldalon keresztül leadott foglalásnál jogosít kedvezményre olyan szálláshelyeken, melyek Prémium Klub Utazási Kártya elfogadóhelyek.
 2. A kedvezmény nem érvényes, amennyiben a Vendég más szállásközvetítőn keresztül foglalja le szállását (más szállásfoglaló rendszerek, utazási irodák, kedvezménykártyák). Kizárólag az Utazok.hu rendszerén, a megjelölt és lefoglalt szállásokra érvényes.
 3. A kedvezmény igénybevételére az adott tagsági számhoz tartozó tagok mindegyike jogosult. A kedvezmény igénybevételéhez a tagok közül legalább egynek meg kell jelennie a lefoglalt szálláshelyen. Vele együtt maximum 10 főig nyújt a kártya kedvezményt. A tagok nevei a kártya hátoldalán vannak feltüntetve.
 4. A kártyával elérhető kedvezményekről a Prémium Klub Info vonalon:
  06-1/445-4400, vagy a Kedvezmény-kereső oldalon kaphat tájékoztatást!

Kérdéseit az e-mail címre várjuk, vagy INFO vonalunkon, a 06-1/445-4400 telefonszámon. Válaszunkat a megadott elérhetőségeken továbbítjuk a lehető leghamarabb, de maximum 1 munkanapon belül.