Utazok.hu Belépés
wellness, pihenés, akciók
A mai napon 2338 szálláshely, 1013 féle akciós ajánlat, 19 db szállodautalvány, és 70 egyéb vendéglátóhely közül választhat kedvezménnyel!
Legyen 2600 szálláshelyen kiemelt Vendég!
Aktív Prémium Klub tagsággal rendelkezik? Ha igen és 2017. december 31. előtt vásárolta a tagságot, akkor az ahhoz tartozó ugyanezen menüpont korábbi információit itt találja.

Hogyan használjam a kártyám?

Az Utazok.hu utazási oldalon: jelentkezzen be e-mail címével és jelszavával a www.utazok.hu oldalon a jobb felső sarokban a Belépés szövegre kattintva. (Ha nem tudja jelszavát, használja az elfelejtett jelszót.) Ekkor azonosítja aktív tagságát a rendszer, és foglalhat kedvezményesen.

Belföldi utazások során az a szabály, hogy az utazók közül legalább egy főnek kell rendelkezni Prémium Klub kártyával, de a kedvezmény minden vele utazóra is vonatkozik (vele együtt maximum 10 főig)!

Kérdéseit az e-mail címre várjuk, vagy INFO vonalunkon, a 06-1/445-4400 telefonszámon!

Fontos tudnivalók

Az Utazási Kártyát 2 fő, vagy 4 fő használhatja. Ők a kedvezményezettek, neveik a hátoldalon szerepelnek. A kártya tulajdonosának a neve van az előlapon, de minden tag külön-külön ugyanúgy használhatja a kedvezményrendszert. A kedvezmény szinte korlátlan főre vonatkozik (maximum 10 személy), mivel bármelyik kedvezményezett is foglal, a lényeg, hogy a helyszínen egy valaki jelen legyen a kedvezményezettek közül és akkor a társaság többi részére is érvényes a kedvezmény maximum 10 főig.

A kártya megvétele után minden kedvezményezett Prémium Klub regisztrációt kap, az aktiválásról e-mailt küldünk. Az aktiválás után azonnal érvényesítheti kedvezményét a www.utazok.hu oldalon.

A kedvezmény az összes ajánlatra jár, ami az Utazok.hu oldalon megtalálható és a kedvezmény jelölve van az adott szállásnál/ajánlatnál. A kedvezményt kizárólag az interneten, az Utazok.hu weboldalon keresztül tudja érvényesíteni.

FONTOS! Amennyiben más szállásfoglaló rendszeren, vagy közvetítőn keresztül érkezik a szállásra, úgy nem jár a kedvezmény. Kártya használati feltételek