Utazok.hu Belépés
wellness, pihenés, akciók
A mai napon 2315 szálláshely, 726 féle akciós ajánlat, 2 db szállodautalvány, és 70 egyéb vendéglátóhely közül választhat kedvezménnyel!
Legyen 2600 szálláshelyen kiemelt Vendég!

Hogyan használjam a kártyám?

Az Utazok.hu utazási oldalon: jelentkezzen be e-mail címével és jelszavával a www.utazok.hu oldalon a jobb felső sarokban a Belépés szövegre kattintva. (Ha nem tudja jelszavát, használja az elfelejtett jelszót.) Ekkor azonosítja aktív tagságát a rendszer, és foglalhat kedvezményesen.

Belföldi utazások során az a szabály, hogy az utazók közül legalább egy főnek kell rendelkezni Prémium Klub kártyával, de a kedvezmény minden vele utazóra is vonatkozik (vele együtt maximum 10 főig)!

Kérdéseit az e-mail címre várjuk, vagy INFO vonalunkon, a 06-1/445-4400 telefonszámon!

Fontos tudnivalók

Az Utazási Kártyát 2 fő, vagy 4 fő használhatja. Ők a kedvezményezettek, neveik a hátoldalon szerepelnek. A kártya tulajdonosának a neve van az előlapon, de minden tag külön-külön ugyanúgy használhatja a kedvezményrendszert. A kedvezmény szinte korlátlan főre vonatkozik (maximum 10 személy), mivel bármelyik kedvezményezett is foglal, a lényeg, hogy a helyszínen egy valaki jelen legyen a kedvezményezettek közül és akkor a társaság többi részére is érvényes a kedvezmény maximum 10 főig.

A kártya megvétele után minden kedvezményezett Prémium Klub regisztrációt kap, az aktiválásról e-mailt küldünk. Az aktiválás után azonnal érvényesítheti kedvezményét a www.utazok.hu oldalon.

A kedvezmény az összes ajánlatra jár, ami az Utazok.hu oldalon megtalálható és a kedvezmény jelölve van az adott szállásnál/ajánlatnál. A kedvezményt kizárólag az interneten, az Utazok.hu weboldalon keresztül tudja érvényesíteni.

FONTOS! Amennyiben más szállásfoglaló rendszeren, vagy közvetítőn keresztül érkezik a szállásra, úgy nem jár a kedvezmény. Kártya használati feltételek