Utazok.hu Belépés
wellness, pihenés, akciók
A mai napon 2309 szálláshely, 628 féle akciós ajánlat, 2 db szállodautalvány, és 70 egyéb vendéglátóhely közül választhat kedvezménnyel!
Legyen 2600 szálláshelyen kiemelt Vendég!

A Prémium Klub működése

Miről szól a Prémium Klub?

Több ezer elégedett vendégünk tudja, hogy az Utazok.hu erőssége abban áll, hogy belföldön több, mint 2600 szállásadó ajánlatát gyűjti össze és közvetíti Önnek.

A szálláshelyek kínálata így aztán egyből eljut Önhöz, mely az utazási piac szereplőinek értéket jelent.

Ezt az értéket juttatja el Önnek a Prémium Klub Utazási Kártya. Élvezze azt, hogy belföldön egy éven keresztül 2600+ szálláshelyen kap kedvezményt az év minden napjára alapárakból, akciós árakból és Last minute árakból egyaránt.

Nézze meg Prémium ajánlatainkat »

Mitől különleges a Prémium Klub Utazási Kártya?

Egyszerű

Nincs mögötte ’rejtély’ vagy ’csoda’ - csak egy okos kezdeményezés, mely minden résztvevőnek hasznot hoz. Jól ismerjük a turisztikai értékláncot, tudjuk, hogyan kell kihasználnunk előnyeit, és azokat a résztvevőkkel megosztanunk - Ön nyaral, a szálláshelyek Vendéget fogadnak, az Utazok.hu pedig gyarapítja elégedett ügyfelei számát.

Profi partner - jó alkupozíció

Az Utazok.hu már 2006 óta jelen van a piacon, felhasználóbarát rendszert épített ki, stabil kapcsolata van az utazási piac szereplőivel, és mivel megbízható, ezért jobb az alkupozíciója. Így a legjobb ajánlatokat a szálláshelyek első kézből adják az Utazok.hu-nak.

Kapacitás-kihasználás

A szálláshelyek iránti érdeklődés régiónként és szezononként ingadozik. A szálláshelyek nem mindig kihasználtak, ezért alacsony kihasználtságú időszakban megéri olcsóbban, akár sokkal olcsóbban is kiadni a szobát. A Prémium Klub révén Ön ezekről azonnal értesül. Gondolja meg! Az olcsóbb szoba is jobb, mint az üresen maradt szoba.

Prémium Klub Utazási Kártya mindössze ennyiért: 11990 Ft Árak, megrendelés »

Mit jelent a Prémium Klub Utazási Kártya Önnek?

A Magyar Turizmus Rt. felmérése alapján kiderül, hogy egy átlagos magyar nyaraló mennyit költ egy egyhetes nyaralásra. Egy négy fős család egy heti nyaralásának szállásköltsége átlagosan több, mint 127.000 Ft! Ön ebből több, mint 40.000 Ft-ot is megtakaríthat - akár évente többször, korlátlan alkalommal!

Ön szerint...?

A valóságban...

...magasabb árakból számolják a kedvezményt?

Nem. Munkatársaink minden felöltött ajánlatnál ellenőrzik, hogy a szálláshely által megadott árak egyeznek-e a honlapon megadott árakkal. A szálláshelyeket a velünk kötött szerződés kötelezi, hogy korrekt árakat adjanak meg.

...a kedvezmény ellenére máshol találhatok jobb utazási ajánlatot?

Nem. Az utazásszervezők ajánlatai árgaranciásak, azaz egyetlen utazásközvetítő sem adhatja a piaci ár alatt. Ön a legalcsonyabb árból kap kedvezményt, így garantált a megtakarítás.

...csak kevés szállás/szolgáltatás elérhető?

Nem. A Prémium Klub tagjai belföldön több, mint 2600 szálláshelyét és az összes ajánlatot kedvezménnyel foglalhatják, köztük az ország legjobb wellness szállodáit is. A hálózat folyamatosan bővül.

...feltételekhez kötik a kedvezményt?

Nem. A tagság semmiféle feltételhez nem kötött.

...a rosszabb szobákat kapom ezzel a kártyával?

Nem. A szálláshelyekkel kötött megállapodás kötelezi a szállásokat, hogy Vendégeink semmilyen hátrányt nem szenvedhetnek más Vendégekkel szemben.

...nem küldik a kártyát?

Rendszeresen küldjük az új tagok adatait a nyomdába, a kártyát 2-3 héten belül postázzuk. Az ajánlatokat azonnal foglalhatja, amint a Klub Tagsági díját átutalja, nem is kell megvárnia míg a kártyát kézhez kapja.

...kiadják az adataimat másoknak?

Nem. A rendeléskor megadott személyes adatait harmadik félnek nem adjuk ki!

...hamar lejár?

A tagság minimum 1 évig érvényes, az alatt 3 000 000 Ft értékben is foglalhat szállást és utazást, annyi alkalommal használja, amennyiszer kívánja. A tagságok lejárati dátumai: április 30, augusztus 31, december 31. Ha pl. Júniusban rendeli meg a kártyáját, akkor a lejárat dátuma a következő év augusztus 31.

...nem megbízható cég, és a szálláshelyeken nem tudom érvényesíteni a jogaimat?

Az Utazok.hu a hazai utazási piac egyik legrégebbi portálja, 2006 óta jelen vagyunk az utazási piacon, stabil háttérrel rendelkezünk.

Tisztelt Látogatónk!

A Prémium Klub tagságok árusítását 2019. július 5-én megszüntettük.