Utazok.hu Belépés
wellness, pihenés, akciók
A mai napon 2315 szálláshely, 726 féle akciós ajánlat, 2 db szállodautalvány, és 70 egyéb vendéglátóhely közül választhat kedvezménnyel!
Legyen 2600 szálláshelyen kiemelt Vendég!

Keressen pénzt Prémium Klub kártyájával!

Nem csak utazás és megtakarítás. A Prémium Klub már pénzkereseti lehetőséget is nyújt tagjainak!

Az Utazok.hu Prémium Klub tagjaként Önnek is lehetősége van pénzt gyűjteni. Nemcsak kártyája árat keresheti vissza, de könnyedén összegyűjtheti nyaralása árat, vagy akár stabil mellékkeresetet is jelenthet Önnek ez a program. Nincs más dolga, csak felhívni ismerősei figyelmét a Prémium Klub előnyeire, meggyőzni őket, hogy érdemes kipróbálni. Ha az Ön kereskedői azonosítóját használva rendelik meg valamely kártyatípust, akkor ismerőse 20%-al olcsóbban rendelheti meg kártyáját, Ön pedig azonnali egyenleg jóváírást kap.

Ön még nem rendelkezik kereskedői azonosítóval.
Az azonósítója igénybe vételéhez rendelnie kell egy prémium klub tagságot, és amint kifizetette elérhető lesz ön számára.

1. Hívja meg ismerőseit a klubba
2. Gyűjtse a pénzt
3. Váltsa be utazásra,
vagy kérjen kifizetést

Mit kell tennie?

Önnek nincs más dolga, mint felhívni ismerősei figyelmét az Utazok.hu Prémium Klub kártyákra és a személyes kuponkódját elküldeni számukra, amivel kedvezményesen igényelhetik saját kártyájukat. Az Ön kereskedői azonosítójával korlátlan alkalommal igénybe vehető a 20%-os kedvezmény. A kedvezmény más akciókkal össze nem vonható.

Javasoljuk, hogy olyan ismerőseinek ajánlja ezt a lehetőséget, akik szeretnek utazni, és évente több alkalommal pihennek. A www.utazok.hu weboldalon a saját felhasználói fiókjában letöltheti a virtuális kedvezménykuponját, melyen az Ön kereskedői azonosítója szerepel. A letöltött kedvezménykupont e-mailben is elküldheti ismerőseinek, egy rövid levél mellékleteként, melyben felhívja ismerősei figyelmét az Utazok.hu Prémium Klubra.

Mennyit kereshet Ön?

Ez nagyrészt attól függ hány ismerősének ajánlja a klubot. Az eddigi felméréseink alapján akár az éves nyaralás teljes költségét is könnyedén összegyűjtheti. Az Ön kereskedői azonosítóját a kuponkód mezőbe beírva ismerősei 20%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg a Prémium Klub Utazási kártyatípusokat. Minden egyes kifizetett kártya után Ön azonnal tekintélyesnek mondható jóváírást kap.

Az "Ajánld a Prémium Klubot" program jóváírásai
Az Ön jóváírása ha
ismerőse vásárol
Az Ön jóváírása ha
ismerősének ismerőse vásárol*
Prémium Klub Utazási Kártya 2 fő 4 000 Ft 500 Ft
Prémium Klub Utazási Kártya 4 fő 4 500 Ft 1 000 Ft

* ha az Ön ismerőse vásárol az Ön kereskedő azonosítójával, akkor azok után a vásárlások után jár a jóváírás, ami az Ön ismerősének a kereskedői azonosítóján keresztül valósul meg.

Mire és hogyan válthatja be egyenlegét?

Egyenlegét saját személyes fiókjában folyamatosan nyomon követheti a www.utazok.hu weboldalon. Itt megtalál minden fontos információt a pénz beváltásáról. Amennyiben Ön számlaképes kérheti egyenlegének kifizetését, ha egyenlege elérte a 10.000 Ft-ot. Amennyiben nem számlaképes, vagy egyenlege nem éri el a 10.000 Ft-ot, úgy egyenlegét a lejárati időn belül bármikor beválthatja az alábbiakra:

  • Élménycsomagokra - www.pihipakk.hu
    Kastély, Wellness, Romantika netán Luxus? Válasszon tematikus élménycsomagjaink között a https://www.pihipakk.hu oldalon, és pihenjen a TOP hazai szállodák egyikében.
  • meghosszabbíthatja Prémium Klub Utazási kártyáját

További infomációk a programról és a beváltásról belépés után a saját fiókjában a www.utazok.hu weboldalon.