Wellness hétvége az Év Szállodájában

5-10. díj

Új Kaland élménycsomag

A PihiPakk.hu felajánlásával

Játékszabályzat

Vissza a nyereményjátékhoz

 1. A nyereményjáték kezdete: 2016. március 27., vége: 2017. február 15.
 2. Az Utazok.hu által szervezett szállás szavazói játékban kizárólag az a magyarországi lakhellyel rendelkező természetes személy vehet részt, aki a www.utazok.hu oldalon regisztrál (vagy korábban már regisztrált, illetve FBelépés alkalmazással Facebook belépést hajt végre), majd válaszol a játékban feltett kérdésekre, valamint meghívja ismerőseit. Csak az a játékos vesz részt a játékban továbbá, aki regisztrációját egy linkre kattintva meg is erősíti, amit e-mailben küldünk el. A játék szervezői fenntartják a jogot jelen játékszabályzat megváltoztatására. A játékban résztvevő felelőssége, hogy a változásokat figyelemmel kísérje.
 3. A játékban minden játékos automatikusan kap egy 3000 Ft-os Utazok.hu Prémium Klub Utazási Kártya kedvezményre jogosító kupont, melyet a megadott email címére küldünk ki link formájában.
 4. A játék során minden játékos legalább 1 szálláshelyre leadott szavazással vehet részt. Növelheti nyerési esélyeit azáltal, ha minél több ismerősét meghívja, akik a személyes linkjén keresztül szintén részt vesznek a játékban.
 5. A játék eredménye a játék lezárását követően a https://www.utazok.hu/szavazas oldalon lesz közzétéve
 6. A játékosok elfogadják, hogy Facebook belépést alkalmazva tetszőleges alkalommal posztolódhat meghívójuk az üzenőfalukra.
 7. A Szervezők a nyeremény átadásáig kizárhatják a játékból azt a regisztrációt, amely téves vagy nem valós adatokat tartalmaz, vagy a regisztrációt beküldő Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen szabályzatban írt személyi feltételeknek. A résztvevő téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőket felelősség nem terheli.
 8. A Szervezők fokozott figyelemmel kísérik a visszaéléseket, gyanús e-mail címeket, mások nevében történő regisztrációkat.
 9. Abban az esetben, ha a nyertes kiskorú, cselekvőképtelen vagy korlátozottan cselekvőképes, a nyereményt helyette törvényes képviselője veheti át. A nyereményekkel kapcsolatos minden fontos információt a regisztrációkor megadott e-mail címre küldünk el.
 10. A játékos a részvétellel hozzájárul, hogy a PK Travel Kft. az Utazok.hu/maiUtazás.hu oldalak üzemeltetőjeként adatait (vezetéknév, keresztnév, e-mail cím, születési év, település, érdeklődési kör) üzletszerzési célból visszavonásig kezelje, üzleti és kereskedelmi ajánlatot juttasson el telekommunikációs (email) eszköz útján.
 11. A nyeremény készpénzre nem váltható.
 12. A nyereményjáték során megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személy részére nem adjuk ki.
 13. A regisztrációval a résztvevő automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy amennyiben nyer, nevét a nyereményjáték szervezői közzétegyék a játék weboldalán.
 14. A résztvevők regisztrációjuk elküldésével a jelen játékszabályzatban foglalt valamennyi feltételt - így az adatkezelés feltételeit is - tudomásul veszik és elfogadják.
 15. A játékban nem vehetnek részt az Utazok.hu dolgozói és közvetlen hozzátartozóik.

2-4. díj

Belföldi wellness hétvégék

2 éjszaka 2 főre félpanzióval

11-30. díj

Prémium Klub Utazási Kártyák

10 db Prémium Klub kártya és 10 db Prémium Klub GOLD kártya