Olcsó szállás ajánlatok

Online térkép

Segítség a térkép használatához:

A térképen kis jelölők jelzik az egyes szálláshelyeket. Az egér gombját nyomva tartva lehet a térképet mozgatni, a szálláshelyek alapadatait pedig az egérmutatónak a jelölő felett tartásával lehet megtekinteni. Kérjük használja a Nagyítás, Kicsinyítés funkciókat a könnyebb navigálás érdekében.

Szállások szűkítése ár szerint

Vendéglátók, szolgáltatások szűkítése

Szállásajánlatok Balatonalmádi |  Hotel Balatonalmádi |  Apartman Balatonalmádi

Olvasson néhány útleírást, élménybeszámolót Balatonalmádi és környékéről

Balatonalmádi és nevezetességei, Renáta

A Fűzfői-öböl nyugati partjától megváltozik a táj arculata, a lösztakarót vörös permi homokkőből felépülő hegyek, vörös talajú szőlőskertek váltják fel. A 8500 lakosú Almádi igazi üdülőváros. tovább »

Veszprém, a királynék városa, Admin

Veszprém, a királynék városaA hét dombra épült Veszprémet a királynék városaként is emlegetik: történelmi, építészeti emlékei a honfoglalás koráig nyúlnak vissza. A település a környékének szellemi és gazdasági központja. tovább »

Kirándulás a Bakonyba, Katalin

Kirándulás a BakonybaA Bakony mintegy 4000 négyzetkilométer kiterjedésű karsztos röghegység, a Dunántúli-középhegység legnyugatibb és legnagyobb tagja. A Bakonyt a Devecser és Várpalota között húzódó, nyugat–keleti irányú törésvonal (amelyben a 8. számú fő közlekedési út is halad) két részre osztja: az Északi-Bakonyra és a Déli-Bakonyra. Ez utóbbinak messzire szakadt, magányosan álló darabja a sümegi Várhegy. Az Északi-Bakony hegyei közül a legmagasabb a Kőris-hegy (709 m.). Mellette több, 600 méter fölötti hegy sorakozik, így méltán nevezik az Északi-Bakonyt a Dunántúl tetejének. A Bakony - miután egyik legfőbb kőzete a mészkő - bővelkedik karsztjelenségekben: víznyelők, dolinák, sziklatornyok és barlangok is találhatók itt. tovább »

Alsóörs és látnivalói, Renáta

A sűrűn települt kis falvak közötti szőlőhegyek ma már Almáditól Füredig szinte egybefüggő üdülőövezetet alkotnak. Az 1300 lakosú Alsóörs ófaluja a Somlyó-hegy lábánál helyezkedik el. Innen déli irányban, a tópartig épült ki az üdülőtelep, hatalmas, selymes vizű stranddal. tovább »

Képek Balatonalmádi és környékéről

Nem találhatóak képek.