Olcsó szállás ajánlatok

Online térkép

Segítség a térkép használatához:

A térképen kis jelölők jelzik az egyes szálláshelyeket. Az egér gombját nyomva tartva lehet a térképet mozgatni, a szálláshelyek alapadatait pedig az egérmutatónak a jelölő felett tartásával lehet megtekinteni. Kérjük használja a Nagyítás, Kicsinyítés funkciókat a könnyebb navigálás érdekében.

Szállások szűkítése ár szerint

Vendéglátók, szolgáltatások szűkítése

Szállásajánlatok Balatonőszöd |  Hotel Balatonőszöd |  Apartman Balatonőszöd

Olvasson néhány útleírást, élménybeszámolót Balatonőszöd és környékéről

Balatonföldvár, az üdülő város, Renáta

Balatonföldvár a XIX. század végén a Széchényi család birtokán alakult ki. Az alapítók gondos tervezés után láttak az üdülőtelep megépítéséhez: az általuk megálmodott s megépített árnyas parkok, tágas terek ma is a legjobb vonzerejét jelentik a Balaton déli partján fekvő exkluzív településnek, mely több mint 10 éve nyerte el városi rangját. A fejlesztések során igyekeztek figyelembe venni az elődök építési stílusát, megőrizni az értékeket. Partszakasza 3 km hosszan kiépített ingyenes strandokkal nyújtja a déli part minden előnyét - meneteles mélyülés, finom föveny -, melyek a kisgyermekes családok számára a biztonságos nyaralást ígérik. Színes rendezvényeink közül (fesztiválok, kiállítások, hangversenyek, térzenék) mindenki talál érdeklődési körének megfelelőt. tovább »

Látnivalók, kirándulóhelyek Balatonlellén és környékén, Zsuzsanna

Földrajzi fekvés Balatonlelle Somogy megyében, a Balaton déli partján, Siófoktól nyugatra, Budapesttől 136 km távolságra fekszik. Vasúton, a 7-es és 67-es műúton személygépkocsival és busszal egyaránt kényelmesen megközelíthető. Lellén két benzínkút segíti az autók forgalmát, valamint szerviz- szolgáltatás is igénybe vehető. A Balaton vizén sűrű hajóközlekedés bonyolítja le a forgalmat, melynek vérkeringésében Lelle is fontos szerepet tölt be. tovább »

Balatonföldvár, Nogamstar

Balatonföldvár a tópart legrendezettebb települése, amelyet már eleve üdülővárosnak terveztek a múlt század végén. Gyönyörű parkjai, remek vonalvezetésű utcái, sétányai egyaránt dicsérik az egyik leghaladóbb gondolkodású magyar arisztokrata család, a Széchenyiek ízlését, és a tervező, Spur István mérnök – a későbbi balatoni kormánybiztos – hozzáértését. tovább »

Képek Balatonőszöd és környékéről

Nem találhatóak képek.