Olcsó szállás ajánlatok

Online térkép

Segítség a térkép használatához:

A térképen kis jelölők jelzik az egyes szálláshelyeket. Az egér gombját nyomva tartva lehet a térképet mozgatni, a szálláshelyek alapadatait pedig az egérmutatónak a jelölő felett tartásával lehet megtekinteni. Kérjük használja a Nagyítás, Kicsinyítés funkciókat a könnyebb navigálás érdekében.

Szállások szűkítése ár szerint

Vendéglátók, szolgáltatások szűkítése

Szállásajánlatok Budapest |  Hotel Budapest |  Apartman Budapest

Vendéglátók

Folklór előadások »

Folklór, Budapest

Telefon: 003613171377

Akadémia Lovasiskola »

Sport, Budapest

Telefon: 06 20 912 20 24

Semmelweis Orvostörténeti Múzeum Arany Sas Patikamúzeum »

Múzeum, Budapest

Telefon: 06 20 11-577

Regős Vendéglő »

Étterem, Budapest

Olvasson néhány útleírást, élménybeszámolót Budapest és környékéről

Budakeszi és látnivalói, Admin

Budakeszi és látnivalóiÉvszázadokon keresztül fontos forgalmi csomópont volt a fővároshoz közel található település. Ma kertváros, szép fekvésű pihenő-, kiránduló- és üdülőhely. tovább »

Budapest Ecseri piac, Nogamstar

Budapest legnagyobb használtcikk-piaca, a Nagykőrösi úti bolhapiac ugyan távolabb esik a városközponttól, a turistáknak mégis érdemes felkeresniük. A helybeliek által egyszerűen „Ecserinek” nevezett, nyüzsgő piacon nem csak a vásárlás, de a nézelődés és a keresgélés is élményt jelent, hiszen hihetetlen mennyiségű csecsebecse és régiség között lehet szemezgetni. tovább »

Budapest, te csodás, Renáta

Budapest, te csodásA közel kétmilliós lélekszámú Budapest városában lüktet a tízmillió lakosú Magyarország szíve. Itt összpontosul az évezredes magyar kultúra, a gazdaság, a tudomány, a művészet és a politika. tovább »

Budapesti kirándulások, Nogamstar

Budapest, Gellérthegy A városlakók és turisták kedvelt kirándulóhelye kellemes parkja és főleg a kilátóteraszokról nyújtott gyönyörű panorámája miatt. A hegy nevezetességei egy-egy történelmi kor emlékei. Szent Gellért püspök szobra a pogány időket, a Citadella az 1848–49es szabadságharc utáni Habsburgelnyomást, s a város fölött magasodó Szabadságszobor a II. világháború utáni korszakot idézi. tovább »

Képek Budapest és környékéről

Nem találhatóak képek.