Olcsó szállás ajánlatok

Online térkép

Segítség a térkép használatához:

A térképen kis jelölők jelzik az egyes szálláshelyeket. Az egér gombját nyomva tartva lehet a térképet mozgatni, a szálláshelyek alapadatait pedig az egérmutatónak a jelölő felett tartásával lehet megtekinteni. Kérjük használja a Nagyítás, Kicsinyítés funkciókat a könnyebb navigálás érdekében.

Szállások szűkítése ár szerint

Vendéglátók, szolgáltatások szűkítése

Szállásajánlatok Budapest |  Hotel Budapest |  Apartman Budapest

Vendéglátók

Folklór előadások »

Folklór, Budapest

Telefon: 003613171377

Akadémia Lovasiskola »

Sport, Budapest

Telefon: 06 20 912 20 24

Serpenyős Vendéglő »

Étterem, Budapest

Telefon: 06 20 956 62 65

Semmelweis Orvostörténeti Múzeum Arany Sas Patikamúzeum »

Múzeum, Budapest

Telefon: 06 20 11-577

Olvasson néhány útleírást, élménybeszámolót Budapest és környékéről

Budapest Ecseri piac, Nogamstar

Budapest legnagyobb használtcikk-piaca, a Nagykőrösi úti bolhapiac ugyan távolabb esik a városközponttól, a turistáknak mégis érdemes felkeresniük. A helybeliek által egyszerűen „Ecserinek” nevezett, nyüzsgő piacon nem csak a vásárlás, de a nézelődés és a keresgélés is élményt jelent, hiszen hihetetlen mennyiségű csecsebecse és régiség között lehet szemezgetni. tovább »

Budapest 3 nap alatt, Nogamstar

Budapest, reméljük, rabul ejti önt is, és sikerül legalább három napig maradnia. Ha látta már a Várat, a Duna-partot, az Andrássy utat, még mindig sok-sok különlegesség közt válogathat. tovább »

MŰTÁRGYAK UTCÁJA – EGY UTCA, TELE GYÖNYÖRŰSÉGGEL, Nogamstar

Falk Miksa utca, Budapest. Budapesten, közel a Margit hídhoz, az utolsó tíz évben kialakult a műtárgyak utcája. A Falk Miksa utcában alig két sarkot megtéve, több mint húsz olyan üzlettel találkozunk, amelyben régiségeket árusítanak. Falk Miksa egykor Ferenc József osztrák császár szépséges feleségét, Erzsébet királynét tanította magyarul, most pedig mindannyiunkat arra késztet, hogy a szépséggel ismerkedjünk. tovább »

Budakeszi és látnivalói, Admin

Budakeszi és látnivalóiÉvszázadokon keresztül fontos forgalmi csomópont volt a fővároshoz közel található település. Ma kertváros, szép fekvésű pihenő-, kiránduló- és üdülőhely. tovább »

Képek Budapest és környékéről

Nem találhatóak képek.