Olcsó szállás ajánlatok

Online térkép

Segítség a térkép használatához:

A térképen kis jelölők jelzik az egyes szálláshelyeket. Az egér gombját nyomva tartva lehet a térképet mozgatni, a szálláshelyek alapadatait pedig az egérmutatónak a jelölő felett tartásával lehet megtekinteni. Kérjük használja a Nagyítás, Kicsinyítés funkciókat a könnyebb navigálás érdekében.

Szállások szűkítése ár szerint

Vendéglátók, szolgáltatások szűkítése

Szállásajánlatok Siófok |  Hotel Siófok |  Apartman Siófok

Vendéglátók

Aranyparti Póker Club Pub-Cafe! »

Szórakozás, Siófok

Telefon: +36-30/2277-290

Balaton vendéglő »

Étterem, Siófok

Telefon: 0684311313

BELLA LOVASUDVAR »

Szabadidő, Siófok

Telefon: 30 9396 006

Olvasson néhány útleírást, élménybeszámolót Siófok és környékéről

Siófoki nyár, Nogamstar

Siófok, a nyári főváros, hazánk egyik legforgalmasabb idegenforgalmi központja. Üdülőtelepe, villanegyede a XIX. század végén a kor legnagyobb turisztikai vállalkozásaként épült. Siófok híres szülötte a világhírű operettszerző, Kálmán Imre, akinek szülőháza ma a zeneköltő emlékmúzeuma. tovább »

Siofok a fiatalok pardicsoma és a nyári kikapcsolódás tökéletes helyszíne, Siofokfan

Siofok a fiatalok pardicsoma és a nyári kikapcsolódás tökéletes helyszíneSiófok a nyár fővárosa, a Balatoni élet központja. Ez az a város, ahol mindennap pörög az élet, ahol bármelyik éjszaka belecsöppenhetsz az év party-jába. tovább »

Siófoki élménybeszámoló, Renáta

Újra itthon. Sajnos nagyon gyorsan eltelt ez a 8 nap, de ez várható volt. Rég éreztem ilyen jól magam, mindenki velem volt, aki fontos: bartnőm és a barátaim. tovább »

Siófok város története, Renáta

Ami a nevet illeti: finnugorősnyelvbena"sió"is "fok" is vízfolyást, ásott csatornát jelent, a település neve tehát kétszeresen is a vízzel kapcsolatos. Siófokot hamar elfoglalta a török. tovább »

Képek Siófok és környékéről

Nem találhatóak képek.