Olcsó szállás ajánlatok

Online térkép

Segítség a térkép használatához:

A térképen kis jelölők jelzik az egyes szálláshelyeket. Az egér gombját nyomva tartva lehet a térképet mozgatni, a szálláshelyek alapadatait pedig az egérmutatónak a jelölő felett tartásával lehet megtekinteni. Kérjük használja a Nagyítás, Kicsinyítés funkciókat a könnyebb navigálás érdekében.

Szállások szűkítése ár szerint

Vendéglátók, szolgáltatások szűkítése

Szállásajánlatok Sopron |  Hotel Sopron |  Apartman Sopron

Vendéglátók

Gangl Borászat »

Borturizmus, Sopron

Telefon: 06-70/276-2248

Olvasson néhány útleírást, élménybeszámolót Sopron és környékéről

Kisalföld felfedezése, Katalin

Kisalföld felfedezéseA Kisalföld (régebben Kis-Magyar-alföld, Győri-medence vagy Pozsonyi-medence) Szlovákia nyugati síkságát, a Magyarország északnyugati részén található „magyarországi Kisalföldet” és az Ausztriában található Seewinkel tájegységet magába foglaló földrajzi terület. Kisalföld az ország északnyugati részén a második legnagyobb síkság. Központi része a Győri-medence, attól északra a Duna hordalékából kialakult Szigetköz, az Öreg-Duna és annak mellékága, a Mosoni-Duna között. A régió természeti értékekben gazdag. A természeti, táji- és kulturális értékekre épülve sok kistérségben fejlett turizmus épült ki. A Kisalföld fontos ipari és mezőgazdasági központja Győr. tovább »

Nyugat-Dunántúl turisztikai régió, Renáta

Nyugat-Dunántúl. Vadakban bővelkedő erdők, tiszta mezők, kanyargó folyók, csendes holtágak, élővilágban gazdag morotvák, aprócska szigetek, rejtelmes mocsarak, magányos zátonyok, csörgedező patakok és gyógyító vizek csodálatos birodalmát barangoljuk most be. Nem mindennapi utazásunk során beleszippanthatunk a hegyes-völgyes vidék friss levegőjébe, megismerkedhetünk az itt élő népek évszázados kultúrájával, gazdag hagyományaival és belekóstolhatunk a táj híres boraiba, kitűnő étkeibe! tovább »

Séta a hűség városában, Sopronban, Renáta

A patkó alakú, macskakövekkel borított barokk belvárosban egymás mellett sorakoznak fel Sopron nevezetességei. Az építészeti remekekben bővelkedő városrész régi épületegyütteseket, kőből faragott szobrokat őriz. tovább »

Nem csak a hűség városa, Renáta

Látogassunk el hazánk egyik legnyugatibb városába, melyet sokan csak a hűség városaként emlegetnek. tovább »

Képek Sopron és környékéről

Nem találhatóak képek.