Olcsó szállás ajánlatok

Online térkép

Segítség a térkép használatához:

A térképen kis jelölők jelzik az egyes szálláshelyeket. Az egér gombját nyomva tartva lehet a térképet mozgatni, a szálláshelyek alapadatait pedig az egérmutatónak a jelölő felett tartásával lehet megtekinteni. Kérjük használja a Nagyítás, Kicsinyítés funkciókat a könnyebb navigálás érdekében.

Szállások szűkítése ár szerint

Vendéglátók, szolgáltatások szűkítése

Szállásajánlatok Zalaegerszeg |  Hotel Zalaegerszeg |  Apartman Zalaegerszeg

Olvasson néhány útleírást, élménybeszámolót Zalaegerszeg és környékéről

Zalaegerszeg látnivalói, Admin

Zalaegerszeg látnivalóiZalaegerszeg Zala megye székhelye, így számtalan hivatal, közintézmény és persze műemlék található a városban, de itt van a néprajzi tájegység, Göcsej jellegzetességeit bemutató Göcseji Falumúzeum is. tovább »

Kirándulás a dimbes- dombos Göcsejben, Katalin

Kirándulás a dimbes- dombos GöcsejbenGöcsej Zala megye legismertebb, legtöbbet emlegetett földrajzi-néprajzi tája. A göcseji táj szépsége a dombok és völgyek harmóniájában rejlik. Ebben az értékes földrajzi, természeti környezetben rengeteg az erdő, és sok helyütt teljesen érintetlen a táj. A "szegek vidéke", remek kirándulóhely, és a falvak speciális település szerkezetben gondosan vigyázzák a régmúlt értékeit. Göcsejben a települések szemet gyönyörködtetően illeszkednek a dombok és völgyek vonulati közé. Sokak szerint a legszebbek azok, amelyek a dombhátakon találhatók. A jobb, kedvezőbb fekvésű lankákon szőlőt művelnek, az északi, nyugati oldalakon pedig összefüggő erdőket találunk. A völgyekben a kis csermelyek, patakok folydogálnak rétek és legelők ölelésében. Göcsej legmagasabb hegyei közé tartozik a Cigány-hegy (285 m), a Kandikó (304 m), a Kökényes (275 m),a Kőhegy (280 m) és a Baki-hegy (298 m). tovább »

Képek Zalaegerszeg és környékéről

Nem találhatóak képek.