Olcsó szállás ajánlatok

Online térkép

Segítség a térkép használatához:

A térképen kis jelölők jelzik az egyes szálláshelyeket. Az egér gombját nyomva tartva lehet a térképet mozgatni, a szálláshelyek alapadatait pedig az egérmutatónak a jelölő felett tartásával lehet megtekinteni. Kérjük használja a Nagyítás, Kicsinyítés funkciókat a könnyebb navigálás érdekében.

Szállások szűkítése ár szerint

Vendéglátók, szolgáltatások szűkítése

Szállásajánlatok Zalakaros |  Hotel Zalakaros |  Apartman Zalakaros

Vendéglátók

Koma Étterem és Pizzéria »

Étterem, Zalakaros

Telefon: (+36) 93/340-232

Olvasson néhány útleírást, élménybeszámolót Zalakaros és környékéről

Zalakarosi gyógy-, élmény- és strandfürdő, Renáta

Zalakarosi gyógy-, élmény- és strandfürdőMagyarország 6. legnagyobb vendégforgalmú fürdőjének története 1962-ig nyúlik vissza, amikor egy szénhidrogén kutató próbafúrás eredményeképpen olaj helyett 96C°-os víz tört a felszínre több mint kétezer méteres mélységből. tovább »

Kirándulási és túrázási lehetőségek Zalakaroson és környékén, Renáta

Kirándulási és túrázási lehetőségek Zalakaroson és környékénEzen változatos vidéken valamennyi Nyugat-Magyarországra jellemző szépség és vonzerő megtalálható; a táj síkság és lankás dombsorok arányos váltakozása; a növényzet erdők, ligetek és virágzó mezők zöldellő harmóniája, amelyet ritka növényi társulások és védett állatok fel-felbukkanó látványa tesz különösen értékessé. tovább »

Zalakaros, a gyógyító vizek városa, Renáta

Zalakaros - az 1300 főt számláló, országunk egyik legfiatalabb városának nevét hallva mindenkinek a híres gyógyfürdő jut eszébe. tovább »

Képek Zalakaros és környékéről

Nem találhatóak képek.