Olcsó szállás ajánlatok

Tropicarium

Tropicarium - Budapest

A Tropicarium ötlete egy Svédországban élő magyar üzletember, Farkasdi Károly nevéhez fűződik.
Ő és családja hozta létre 1990-ben Kolmardenben, és 2000-ben Budapesten az első ilyen jellegű intézményt, ők fejlesztették ki és valósították meg azt az egyedülálló tartalmat, melyet a Tropicarium képvisel. A kiállítás ötvözi magában a hazai halak, a trópusi esőerdőben élő állatok, és a tengerek, óceánok mélyében lakók életének bemutatását. Mindezen állatok köré az eredetihez teljesen hasonló környezetet varázsoltak, hogy mind az állatok, mind az őket megcsodálni vágyó látogatók jól érezzék magukat. A Tropicarium falai között több száz fajta állat és burjánzó növény kapott helyett. Az állandó kiállítás keretében 8 teremben csodálhatók meg -többek között- a szabadon repkedő egzotikus madarak, az indákon ugráló selyemmajmok, a trópusi esőben ázó aligátorok, a komótosan mászkáló sarkantyús teknősök, és a lenyűgöző látványt nyújtó akváriumokban úszó színpompás halak ezrei, amelyek származási helyüket tekintve a világ minden tengerét képviselik a magyar látogatók előtt.

Szabadidő, Budapest

1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.

Online térkép

Vendéglátóhelyek Budapest |  Szállásajánlatok Budapest |  Hotel Budapest |  Apartman Budapest

Hozzászólások

Nem található hozzászólás.

Vendéglátók, szolgáltatások

Keresésvissza a vendéglátókhoz »

Szállás Budapest és környékén

5580 Ft/fő/éj - től

A 22-es buszvégállomás közelében, de nagyon nyugodt környezetben található. Ingyenesen használható vezeték nélküli internet. Házi kedvencét magával hozhatja.... Tudjon meg többet!

Szállás Budakeszi - Margaréta Panzio adatlapja

Keszi Panzió - Budakeszi
-5%

Panziónk Budapesttől 2 km-re, Budakeszi szívében kertes környezetben helyezkedik el. Ideális szolgáltatásokat nyújtunk családos, üdülnivágyó és üzleti útra... Tudjon meg többet!

Szállás Budakeszi - Keszi Panzió adatlapja

Egész évben várjuk vendégeinket Budakeszire, házunkba, 1120 nm-es telken 3 lakásos családi házban az egyik 55nm-es lakás 2 szobás, 1 fürdő szobás nagy teraszos... Tudjon meg többet!

Szállás Budakeszi - Budakeszi Magánszállás adatlapja

-5%

A Kőhegy Fogadó Budapesttől néhány percre a III. kerület szomszédságában Ürömön található. A falu zöldövezeti részén közel 6000 nm kerttel rendelkezünk. Fogadónkban... Tudjon meg többet!

Szállás Üröm - Kőhegy Fogadó adatlapja

Olvasson néhány útleírást, élménybeszámolót Budapest és környékéről

Budapest Európában, Nogamstar

Budapest főbb ismérvek tovább »

Budapesti gyógyfürdők, Nogamstar

Budapesti gyógyfürdők: Széchenyi Gyógyfürdő, Rudas Gyógyfürdő és uszoda, Rác Gyógyfürdő, Lukács Gyógyfürdő és Uszoda, Gellért Gyógyfürdő ... tovább »

Budapesti kirándulások, Nogamstar

Budapest, Gellérthegy A városlakók és turisták kedvelt kirándulóhelye kellemes parkja és főleg a kilátóteraszokról nyújtott gyönyörű panorámája miatt. A hegy nevezetességei egy-egy történelmi kor emlékei. Szent Gellért püspök szobra a pogány időket, a Citadella az 1848–49es szabadságharc utáni Habsburgelnyomást, s a város fölött magasodó Szabadságszobor a II. világháború utáni korszakot idézi. tovább »

Budapest Ecseri piac, Nogamstar

Budapest legnagyobb használtcikk-piaca, a Nagykőrösi úti bolhapiac ugyan távolabb esik a városközponttól, a turistáknak mégis érdemes felkeresniük. A helybeliek által egyszerűen „Ecserinek” nevezett, nyüzsgő piacon nem csak a vásárlás, de a nézelődés és a keresgélés is élményt jelent, hiszen hihetetlen mennyiségű csecsebecse és régiség között lehet szemezgetni. tovább »