Olcsó szállás ajánlatok

Pegazus Transzfer

Utasainkat a lakásuktól, szállodájuktól vagy munkahelyüktől a reptér bejáratáig szállítjuk, így minden fölösleges erőfeszítést mellőzve kezdhetik illetve fejezhetik be a pihenésüket, utazásukat.
Lehet ez a budapesti, pozsonyi vagy akár a bécsi reptérről történő indulásnál illetve érkezésnél.

Tel: +36 – 30 / 998-6633

Transzfer, Győr

9028 Győr, Kismegyeri út 20.

Vendéglátóhelyek Győr |  Szállásajánlatok Győr |  Hotel Győr |  Apartman Győr

Hozzászólások

[ismeretlen], 2016.10.19. 11:02

We need a shuttle from Airport Wien to AUDI AG in Györ on 25.10.2016 at 08:30 a.m. // and back on 25.10.2016 ca. at 04:00 p.m.) please send us a confirmation.

[ismeretlen], 2016.08.09. 8:22

üdv. Virág Csaba vagyok engem sofőrállás érdekelne ?
viragcsaba750701@freemail.hu
06308500996

Vendéglátók, szolgáltatások

Keresésvissza a vendéglátókhoz »

Szállás Győr és környékén

-5%

A Viktória Vendégház Abdán családias légkörben igényesen berendezett, füdőszobás kábeltévés szobákkal és apartmanokkal rendelkezik. A szobák pótágyazhatóak! ... Tudjon meg többet!

Szállás Abda - Viktória Vendégház adatlapja

-5%

Megtisztelő számunkra, hogy időt szakít rá és rövid bemutatkozó ismertetőnket elolvassa. Ha családjával kellemes kikapcsolódásra, pihenésre vágyik reméljük... Tudjon meg többet!

Szállás Abda - 3 Sárkány Vendégház adatlapja

-5%

A Hunyadi Hotel Győr történelmi belvárosától, sétálóutcájától és a központi pályaudvartól pár lépésre, csendes, nyugodt környezetben található. Panziónkban 11... Tudjon meg többet!

Szállás Győr - Hunyadi Panzió Étterem adatlapja

-5%

A Muskátli Panzió Győr történelmi belvárosától 5 km-re a Budapest-Bécs(M1)autópálya mellet Győr-Méfőcsanako fekszik,ezért csendes nyugodt családias légkörben... Tudjon meg többet!

Szállás Győr - Muskátli Panzió adatlapja

Olvasson néhány útleírást, élménybeszámolót Győr és környékéről

Túrázás, kikapcsolódás Győrött, Renáta

Győr - A három folyó találkozásánál, a Mosoni-Duna, a Rába és a Rábca torkolatánál fekvő várost Budapest és Bécs között félúton találjuk. A történelmi települést vizek mentén zöldellő parkok és hidak sokasága öleli át; pompás palotái, impozáns templomai közt több száz éves terek és utcák rejtőzködnek. A folyópartoknál terebélyes fák, meredek lépcsőközök, meghitt zugok, festői sétányok kavalkádja ejti rabul a járókelőt. Mindenütt derű, harmónia. tovább »