Olcsó szállás ajánlatok

CINEMA CITY Miskolc

CINEMA CITY Miskolc - Miskolc

Miskolc Plazaban 8 teremmel rendelkező Cinema City várja a film rajongókat! Műsor program a honlapon!

Szórakozás, Miskolc

3525 Miskolc, Szentpáli u. 2-4.

Online térkép

Vendéglátóhelyek Miskolc |  Szállásajánlatok Miskolc |  Hotel Miskolc |  Apartman Miskolc

Hozzászólások

Nem található hozzászólás.

Vendéglátók, szolgáltatások

Keresésvissza a vendéglátókhoz »

Szállás Miskolc és környékén

-8%

A Hotel*** a Bükki Nemzeti Park területén található, Lillafüredtől 1, Miskolc belvárosától mintegy 10 km-re. Ideális a természetet kedvelőknek, mert a Bükk... Tudjon meg többet!

Szállás Miskolc - HOTEL SZELETA adatlapja

Miskolctapolca szívében, Közép-Európa egyetlen meleg vizű és gyógyhatású Barlangfürdőjétől 100 m-re található szállodánk. Szállodánk ***-os és ****-os kategóriában... Tudjon meg többet!

Szállás Miskolc - Bástya Wellness Hotel adatlapja

-5%

Szállodánkban kényelmesen berendezett 69 szoba és három apartman szolgálja vendégeink magas színvonalú ellátását. Kétágyas szobáinkhoz fürdőszoba, színes TV,... Tudjon meg többet!

Szállás Miskolc - Károly Hotel adatlapja

-5%

Miskolc belvárosában, a történelmi Avas alján várja vendégeit a Völgyzugoly Vendégház. Központi elhelyezkedése ellenére szinte erdei környezet várja az ide... Tudjon meg többet!

Szállás Miskolc - Völgyzugoly Vendégház adatlapja

Olvasson néhány útleírást, élménybeszámolót Miskolc és környékéről

Miskolctapolca barlangfürdője és látnivalói, Admin

Miskolctapolca barlangfürdője és látnivalóiMiskolctapolca fürdőkultúrájáról, a természetes barlangi üregekben kialakított Termál- és Barlangfürdőről nevezetes. A fürdőt övező park és tó védett természeti érték. tovább »

Regenerálódás a miskolctapolcai Barlangfürdőben, Katalin

Regenerálódás a miskolctapolcai BarlangfürdőbenAz Európában egyedülálló, meleg források felett emelkedő sziklabarlangban kialakított Barlangfürdő Miskolctapolcán található. A 30 °C-os víz és a barlang klímája gyógyhatású, főként ízületi betegségek esetén, de sótartalma alacsonyabb, mint a gyógyvizeké, nem éri el az 1000 milligram/litert sem, így korlátlan ideig lehet benne fürödni. Mivel a fürdő nagy része zárt és a víz meleg, egész évben látogatható. A Barlangfürdőben különböző medencék, zuhanyozók, kádfürdők várják a pihenni, gyógyulni vágyó vendégeket. A víz gyógyító hatása betegek és egészségesek számára egyaránt regenerálódást nyújt. tovább »

Barangolás a Bükk- hegységbe, Katalin

Barangolás a Bükk- hegységbeA Bükk hegység a magyar Északi-középhegység része. A hegység tömbjének változatos karsztjelenségei, barlangjai, szurdokvölgyei és kiemelkedő sziklabércei, valamint növény- és állatvilágának ritkaságai évről-évre látogatók százezreit vonzzák. Hazánk első hegyvidéki nemzeti parkja 1977-ben alakult, jelenleg 43.254 ha védett területet foglal magába. A Bükk legmagasabb csúcsa az Istállós-kő (959 m). Jelenleg 1115 barlang ismert, melyek közül több képzettség nélkül is látogatható: Anna-barlang, István-barlang, Szeleta-barlang, Kecske-lyuk, Istállós-kői-barlang. A híres Miskolctapolcai Barlangfürdőt termálvízforrás táplálja. Különleges állatvilága, mikroklímája miatt 52 barlang fokozott védettséget élvez! A Bükkben található az ország legmélyebb barlangja a 254 méteres István-lápai-barlang. A Bükk az ország tüdeje, védett és gondozott, nagy kiterjedésű vadon, amelynek tájképi szépsége és élővilága felejthetetlen élményeket nyújt a kirándulóknak. A hegységben sok jelzett turistaút található, melyek turistatérkép segítségével jól követhetők. tovább »

Miskolc látnivalói, Admin

Miskolc látnivalóiA település, Borsod-Abaúj-Zemplén megye szellemi és gazdasági központja, a Bükk hegység lábánál fekszik. Környezetében Lillafüred, Miskolctapolca és Diósgyőr számos látnivalót kínál. A történelmi műemlékekben gazdag város zenei fesztiváljai nemzetközi hírűek. tovább »