Olcsó szállás ajánlatok

Pelyhe Pince - Múzeum

Pelyhe Pince - Múzeum - Bükkzsérc

BAZ megyében, Bükkzsércen található a pince-múzeum. A présházban, a magánmúzeumban a szőlő-és borfeldolgozás tárgyi eszközei, valamint a háromfunkciós tájjellegű kemence körül a régi sütő-főző edények láthatók. A 20 m hosszú riolittufa pincében Magyarország elő zsűrizett tufapince faragásai találhatók, amelyek a szőlőfeldolgozás jeleneteit mutatják be.
Nyitva tartás ...
Előzetes bejelentkezés alapján.
GPS:
N 470 56, 795'
E 200 30, 420'

Múzeum, Bükkzsérc

Felső pincesor 37 .

Online térkép

Vendéglátóhelyek Bükkzsérc |  Szállásajánlatok Bükkzsérc |  Hotel Bükkzsérc |  Apartman Bükkzsérc

Vendéglátók, szolgáltatások

Keresésvissza a vendéglátókhoz »

Szállás Bükkzsérc és környékén

4000 Ft/fő/éj - től
-5%

APARTMAN ILDIKÓ VENDÉGHÁZ BOGÁCS Ez egy különálló épület, mely a falu központjában az Arany János utcájában, a strandfürdő közelségében található. EGÉSZ ÉVBEN... Tudjon meg többet!

Bogács: Dél-Borsodi üdülőközség, a Bükkaljai Borvidék központja. A Bükk-lábánál ez a barátságos üdülőfalu fogadja gyógy- és strandfürdőjével, két közeli... Tudjon meg többet!

Szállás Bogács - Apartman Rajna adatlapja

-5%

A Hóvirág vendégház a gyógyvizéről és boros pincéiről hires Bogácson található. Vendégházunk 8-10 férőhelyes. Az elhelyezés két szinten, 4x2 ágyas szobákban... Tudjon meg többet!

Szállás Bogács - Hóvirág Vendégház adatlapja

Az ANTINA Vendégház Bogács üdülőterületén erdő és a termálfürdő közelében épült. 5 db kétágyas szoba, 3 db fürdőszoba, jól felszerelt konyha (mosogatógép is)... Tudjon meg többet!

Szállás Bogács - ANTINA Vendégház adatlapja

Olvasson néhány útleírást, élménybeszámolót Bükkzsérc és környékéről

Bogács és nevezetességei, Admin

Bogács és nevezetességeiA gyógyhatású termálvízről és a környéken termelt borról nevezetes a település. A fürdő mellett kiépült üdülőterület gasztronómiai és kulturális programokkal vonzza a látogatókat a környékre. tovább »