Olcsó szállás ajánlatok

Vendéglátók, szolgáltatások

Mielőtt üdülni megy tekintse meg milyen vendéglátók, szolgáltatások várják az adott régióban. Rendszerünkben kategóriákra bontva találja meg az egész ország turisztikai kínálatát. A helyi látnivalók érdeklik? Esetleg a borok vagy a gasztronómia? Inkább a sportolási lehetőségek? Vagy az éjszakai szórakozóhelyek? Válassza ki a kívánt települést, és állítsa be, mely kategóriák tartanak számot leginkább érdeklődésére és böngésszen partnereink között.

KeresésTalálatok

West Star Car Autókölcsönző Kft - Pécs

West Star Car Autókölcsönző Kft

Személyautó, kisteherautó, kisbusz és utánfutó bérbeadásával állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Autókölcsönzés, Pécs

Autókölcsönző, autókölcsönzés, bérautók kölcsönzése - Pécs

Autókölcsönző, autókölcsönzés, bérautók kölcsönzése

Autókölcsönző, autókölcsönzés, bérautók kölcsönzése. Nemcsak személyautókkal, hanem 9 fős kisbuszokkal is állunk ügyfeleink, turistacsoportok rendelkezésére.

Autókölcsönzés, Pécs

Iparos Kisvendéglő - Pécs

Iparos Kisvendéglő

Az Iparos Kisvendéglő Pécs belvárosában található,
a Zsolnay szobor közelében.
Két dohányzó és egy nemdohányzó teremmel,
nyáron hangulatos sörkerttel várjuk Önt és Kedves Családját
hétköznap munkaidőben menüajánlatainkkal,
és bármikor a híresen bőséges adagokat kínáló,
frissen készülő, "A la Carte" ajánlatainkkal.
Minden főétel mellé grátisz húsleves!
Családi rendezvények, osztálytalálkozók,
üzleti vacsorák rendezését vállaljuk különteremben.

Nyitva tartás:
hétfő-szombat: 11:30 - 22:00
vasárnap: 11:30 - 16:00


Kedves Vendégeink bankkártyával is fizethetnek.
Többféle étkezési utalványt elfogadunk,
kisvendéglőnk Üdülési Csekk elfogadóhely.

Ingyenes WIFI-hozzáférés!

Étterem, Pécs

Dóm étterem - Pécs

Dóm étterem

A DÓM vendéglő 1987-ben nyitott és Pécsett a Király utcában ma már turisztikai látványosság, a gyönyörű belső térkialakítású, patintás vendégtérrel, kerthelyiséggel rendelkezik.Egész évben várjuk a kedves vendégeket.Szolgáltatásaink napi menük és diákmenük kedvezménnyel.

Étterem, Pécs

Bagolyvár étterem - Pécs

Bagolyvár étterem

A Bagolyvár étterem 1995 óta fogadja vendégeit, gyönyörű panorámájával, mely Pécs Zengő felőli oldalára néz. Magyaros vendéglő, stílusos dekorációval. Étlapunk magyaros és nemzetközi ételeket tartalmaz, különlegessége a régi magyar ételek és édességek.

Az étterem rendelkezik egy fedett valamint egy nyitott terasszal, amelyekkel együtt a befogadóképessége 140 fő. Üzleti állófogadásoknak, illetve családi rendezvényeknek ideális helyszínt biztosítanak az egyenként 30 fős különtermek.

Étterem, Pécs

Pécsi Vidámpark - Pécs

Pécsi Vidámpark

A Pécsi Vidámpark 1961-ben épült Dömörkapun, a Mecsek tetején, egy 5 hektáros erdőben. A park 2004-től a Pécsi Ifjúsági Központ részeként működik.
A Vidámparkban megtalálhatók mind a gyermekek mind a felnőttek szórakozását kielégítő játékok, bár a park egy része mintegy "retro" szerűen őrzi a 60'-as évek hangulatát.
A Sodin Kft. mint üzemeltető szem előtt tartja a régi játékok megújítását, egyben megőrzését az utókor számára.
Feladatunknak tekintjük az új játékok folyamatos beállítását és a park ismételten pihenő parkká tételét. Rendszeres programjaink: lovagoltatás, állatsimogató, arcfestés.
A park kiváló alkalmat nyújt céges rendezvények, családi napok, könnyűzenei rendezvények, esküvők lebonyolítására.

Ha valaki messzebbről érkezne, hétvégeken érdemes telefonálni mert minden évben néhány alkalommal zártkörű rendezvényeket bonyolít le a vidámpark.

Szabadidő, Pécs

Kezdőkör étterem - Pécs

Kezdőkör étterem

Éttermünkben várunk baráti társaságokat finom falatok melletti sörözős-beszélgetős estére.
Rendezvények, baráti találkozók megtartására kiváló lehetőséget nyújt az étterem és a sörbár, kiegészülve a kellemes kerthelyiséggel, ahol egyedi falazott rostsütőn akár a vendégek is próbára tehetik saját sütő-főző tudományukat.

Étterem, Pécs

Csoki Korzó Édesség,Kávé,Tea szaküzlet - Pécs

Csoki Korzó Édesség,Kávé,Tea szaküzlet

Prémium csokoládék,kávék,forró csokik, elvihető kávék, csodás ajándékok.

Étterem, Pécs

Silver Spinning Center - Pécs

Silver Spinning Center

Termünk Pécsett a Citrom u. 12-es szám alatt található. Jól felszerelt, klimatizált helység, egyedi fény- és hangtechnikával.

Sport, Pécs

Napraforgó Fitness - Pécs

Napraforgó Fitness

Fitnesz teremmel,konditeremmel,sókamrával, szoláriummal, infra,- finnszaunával, gőzkabinnal állunk vendégeink rendelkezésére!

Sport, Pécs

Olympia Fitness

Fitness Stúdiónkban mindig felkészült edző áll a mozogni vágyók rendelkezésére. Kérésre személyre szabott edzéstervet ill. táplálkozási tanácsokat adunk. Ezen túlmenően lehetőség van személyi edző igénybevételére is.

Sport, Pécs

MECSEK FALLABDA KÖZPONT

Magyarország legnagyobb 8 pályás amerikai típusú fallabda központjában szinte minden napszakban hódolhatsz szenvedélyednek kulturált környezetben, kedvező áron, hosszú előjegyzési időktől megkímélve magad.

Sport, Pécs

Gilice panzio-étterem - Pécs

Gilice panzio-étterem

A Gilice panzió & étterem alkalmas ballagások, születésnapok, keresztelők, diplomaosztók megrendezésére.

Éttermünk nagy befogadóképességű, de nyáron a kellemes hűs teraszon is megterítünk kedves vendégeinknek.

Étterem, Pécs

Fordan Center - Pécs

Fordan Center

A Fordan Center Magyarország egyik legszínvonalasabb biliárdterme, 16db. Dynamic II-es professzionális biliárdasztallal. Minőségi szórakozási lehetőséget biztosítva minden korosztály számára. Széles italválasztékával, rendszeres akciókkal, nívós konyhával várjuk kedves vendégeinket.

Szabadidő, Pécs

Ledina Étterem

Kedves Vendégeink!
Ismerkedjenek meg éttermünk, cukrászdánk környezetével(Zsolnay Mauzóleum,Zsolnay gyár), magyaros ételeinkkel és színvonalas, udvarias kiszolgálásunkkal.Konyhánk ragaszkodik a magyaros ízekhez


A főétel elfogyasztása után a cukrászműhelyünkben készült házias jellegű sütemények közül választhatnak.

Étterem, Pécs

Ledina Cukrászda - Pécs

Ledina Cukrászda

Süteményeinket, valamint különböző tortáinkat, melyek lehetnek hagyományos, figurás, ostyalapos, fényképes, alkalmi, különleges, vagy akár esküvői jellegűek is, hagyományos receptek alapján készítjük.

Étterem, Pécs

Klub 74 Bár - Pécs

Klub 74 Bár

A kávézó/bár a barátságos hangulat mellett kulturált környezetben megrendezett táncos, zenés programokkal 80-230 m2–en minőségi kiszolgálással várja kedves vendégeit.

Bár, Pécs

Murphy's Pub Étterem és Kávézó - Pécs

Murphy's Pub Étterem és Kávézó

A Murphy's Pub Étterem és Kávézó az angol és az ír kocsmakultúra jeles és egyben az egyetlen képviselője Pécsett. A magyar szóhasználatban a pejoratív csengés? "kocsma" szó egészen új értelmet nyer ebben a közegben. A pécsi Murphy's Pub Étterem és Kávézó az elegancia és a nyugalom harmonikus keveréke, ahová beszélgetni, szórakozni, kikapcsolódni járnak a vendégek. Persze az sem mellékes, hogy mit fogyasztanak ilyen alkalmakkor. Természetesen nem hiányozhatnak a kínálatból sem az eredeti ír és angol sörök, sem a whiskey-k. Egy igazi Pub ezek nélkül létezni sem tud. A borok kedvel?inek sem kell elkerülniük a bejáratot, hiszen valamennyi jelent?s hazai borvidék - ezen belül is a legjobb pincék és évjáratok - képviselteti magát az itallapon. Az itt kapható kávékülönlegességeket egy valódi kávéház is megirigyelhetné. A szakácsot sem lehet zavarba hozni - a nemzetközi és magyar konyham?vészet remekeivel kényezteti a vendégeket.

Ital, Pécs

Monarchia Gasztro Pub - Pécs

Monarchia Gasztro Pub

Sörözőnk a Pécsi sörfőzde szomszédságában található, oly annyira, hogy a monarchia idején még annak szerves része volt, és a gyárat kiszolgáló magtárként üzemelt. Ennek egyik felújított szintjén az eredeti homokkő oszlopok társaságában, a festett boltíves mennyezetek alatt várjuk a gasztronómiát kedvelő sörbarátokat. Sörözőnket azért hoztuk létre, és csapatunk minden tagjával azon fáradozunk, hogy egy jó sörözés miatt ne keljen Prágába utazni. - minden másért persze igen.

Az étterem 2 külön teremből és egy télikertből áll, amely összesen 200 (120-30-50) fő befogadására alkalmas.

Ital, Pécs

Fregatt Arizona Pub - Pécs

Fregatt Arizona Pub

Éttermünk szellemisége az, hogy minden tekintetben a legjobbat törekszünk nyújtani. Az étterem belsőépítészeti értékeiből a XXI. századi konyhatechnológián át munkatársaink szakmai felkészültségéig és az általunk kínált gasztronómiai élményekig konzekvensen tartott maximalizmus gyarapítja folyamatosan törzsvendégeink körét és ezt a garanciát tudom Önnek is felmutatni, ha weboldalunk megtekintését követően ellátogat hozzánk.

Ital, Pécs